Væglamper

Er du på udkig efter en væglampe til boligen, finder du herunder et stort udvalg, der kan opfylde ethvert behov.

Stort udvalg af eksklusive design væglamper. Vi har væglamper designet til at skabe et godt læselys, til at hænge over et spejl på badeværelset, til brug som anderledes køkkenbelysning eller praktisk sengelampe. En væglampe kan både bruges som supplement til primærbelysningen i hjemmet, til at skabe en behagelig og hyggelig stemning med diffust lys, eller til et funktionelt læselys ved lænestol og seng. Tænk gerne over, hvad formålet med lampen skal være, før du tager beslutning om form og farve, da du så er sikret et optimalt lys til dit behov.

Husk at vi leverer alt belysning med gratis fragt. Kontakt os endelig, hvis du har brug for rådgivning.

køb væglamper online - lamper og belysning fra de kendte mærker

Væglamper

Faldende orden

Varer 1-25 af 1051

Side
pr. side
 1. 1123 Væglampe Messing
  999,00 DKK
 2. 1123 Væglampe Sort
  999,00 DKK
 3. AJ9 Bellevue Væg Hvid/Messing
  Special pris 1.895,00 DKK Normalpris 2.295,00 DKK
 4. AJ9 Bellevue Væg Messing
  Special pris 2.595,00 DKK Normalpris 3.495,00 DKK
 5. AJ9 Bellevue Væg Sort/Messing
  Special pris 1.715,00 DKK Normalpris 2.295,00 DKK
 6. AJ9 Bellevue Væg Sort/Stål
  Special pris 1.594,00 DKK Normalpris 2.295,00 DKK
 7. Amalienborg Væglampe
  1.199,00 DKK
 8. Ambiente Væglampe Hvid
  Special pris 3.395,00 DKK Normalpris 4.549,00 DKK
 9. Ambiente Væglampe Sort
  Special pris 3.395,00 DKK Normalpris 4.549,00 DKK
 10. Antidark Spoton 1 Hvid
  299,00 DKK
 11. Antidark Spoton 1 Sort
  299,00 DKK
 12. Antidark Spoton 2 Hvid
  Special pris 398,00 DKK Normalpris 499,00 DKK
 13. Antidark Spoton 2 Sort
  Special pris 449,00 DKK Normalpris 499,00 DKK
 14. Antidark Spoton 3 Hvid
  Special pris 627,00 DKK Normalpris 799,00 DKK
 15. Antidark Spoton 3 Sort
  799,00 DKK
 16. Antidark VIP W120 Væg Hvid
  Special pris 748,00 DKK Normalpris 998,00 DKK
 17. Antidark VIP W120 Væg Krom
  Special pris 698,00 DKK Normalpris 998,00 DKK
 18. AQ01 Væglampe Blå
  2.154,00 DKK
 19. AQ01 Væglampe Hvid
  Special pris 1.594,00 DKK Normalpris 2.154,00 DKK
 20. AQ01 Væglampe Sort
  Special pris 1.594,00 DKK Normalpris 2.154,00 DKK
 21. Arca W100 Væglampe
  1.395,00 DKK
Faldende orden

Varer 1-25 af 1051

Side
pr. side

Vælg den rigtige væglampe

Rumbelysning, læselys eller hygge? Mulighederne for at finde den rette væglampe til dit behov er mange.

Når du skal vælge din væglampe, er det vigtigt at finde ud af, hvilket formål væglampen skal tjene. Der findes to forskellige typer af væglamper, når det gælder selve lyset. Enten kan væglampen give et diffust lys eller et direkte lys.

Skal væglampen bruges til at give rumbelysning, anbefales det at vælge en væglampe, som giver et diffust lys, der spreder lyset rundt i rummet. Det kan eksempelvis være en væglampe med en skærm af glas eller akryl, eller hvor pæren ikke er skjult af en skærm. Skal væglampen udelukkende bruges til at læse ved, anbefaler vi en lampe med et direkte lys, som belyser det man ønsker oplyst. Her vil væglampen ofte være skabt i et design, hvor lyset afgrænses af en skærm, eller hvor formen er lavet således lyset kun rettes i en enkelt retning - som det er tilfældet med mange fine væglamper, der har indbygget LED.

Kontakt os for et godt tilbudNuura Væglampe - Fri fragt

Nuura Liila Væglampe giver et diffust, behageligt lys, der er oplagt til en blød rumbelysning

Væglamper fra Caravaggio - Prismatch.

Caravaggio Read væglamper er designet, så skærmen afgrænser lyset - oplagt til en funktionel belysning


Væglampens lysspredning

Jo længere pæren sidder inde i skærmen på lampen, des mindre bliver lysspredningen. Mange LED lamper er også konstrueret med en bestemt grad af lysspredning, som er beregnet til at læse ved. Eksempelvis anbefaler vi, at du vælger en lampe med en lille lysspredning som sengelampe. Her ønsker du nemlig ikke, at en evt. person ved siden af bliver generet af lyset fra lampen, men blot at væglampens lys rammer den bog, som du er i gang med at læse.

Hvor bruger man typisk væglamper?

Traditionelt er væglamper specielt brugt i badeværelser, soveværelser og køkkener, hvor lamper som Fabbian Ice Cube lampen ofte ses anvendt. Det bliver dog mere og mere almindeligt, at man også vælger væglamper som eksempelvis Bestlites BL7 eller Louis Poulsen AJ væglampen som køkkenlampe - hvor designet indtager en større plads i det overordnede indretningsudtryk. Det direkte lys fra BL7 væglampen giver et godt og funktionelt lys ned på bordet. Disse væglamper suppleres ofte med spot i loftet, som skaber en mere diffus rumbelysning. På den måde bliver væglampen en både flot og funktionel del af køkkenets belysning.

Væglamperne bruges desuden i gangarealer, hvor de enten kan benyttes til at oplyse malerier, spejle o.l., men de er også en flot måde at skabe en hyggelig og indbydende atmosfære på. I højloftede gangarealer kan du vælge at hænge en eller flere pendler for at skabe en mere intim stemning, end det ville være tilfældet med traditionelle loftlamper, der er placeret højt oppe ved loftet. Men væglamperne kan skabe den samme intime stemning som pendlerne, da lyset og lamperne er placeret tættere på hvor behovet for lyset er, og fordi du kan vælge væglamper, som bliver en større del af indretningen, end en almindelig loftlampe ville være.

Sofaområdet er også et oplagt sted at benytte væglamper, da der ikke optages plads på gulvet, og lamperne kan placeres bag ved eller ved siden af sofaen eller lænestol - på den måde undgår du at blive blændet, når du sidder i sofaen, fordi lyset kommer bagfra. Med de mange flotte designs er væglamperne derfor en smart og praktisk måde at tilføre lidt ekstra lys i stue eller opholdsrum, hvor du kan tilpasse form, design og størrelse til den resterende indretning.

Væglamper som hyggelys

Har du i forvejen det lys i køkkenet, spisestuen eller stuen, du skal bruge, kan man supplere med nogle væglamper, der tændes, når hovedbelysningen bliver slukket. På den måde, får du nogle punkter i rummet, som er med til at skabe en hyggelig atmosfære. Til disse væglamper, kan der med fordel bruges en mindre kraftig pære end hvis lampen skal bruges i køkkenet eller badeværelset - eller du kan vælge en dæmpbar pære, så lyset kan tilpasses behovet. Især i moderne bygninger hvor opholdsrum og køkken ligger i forlængelse af hinanden, kan den dæmpbare lyskilde være ideel til at skabe både et funktionelt lys til middagens forberedelse, og en hyggelig, dæmpet belysning, når der skal hygges i opholdsrummets sofaområde.

Populære væglamper og mærker

Der findes et hav af flotte væglamper fra alle vores brands - udvalget vil derfor med garanti byde på noget, der også kan passe til din smag og behov. Danske Light Point har gjort sig til specialister, når det gælder funktionelle væglamper og lysdesign. Med forskellige former, enten indenfor eller udenfor, giver væglamperne ofte en afgrænset og funktionel lyskegle på væggen. Italienske Artemide bruger stilen fra de traditionelle arkitektlamper med et moderne tvist. Tolomeo væglamperne har gennem flere årtier været utrolig brugte ved siden af sengen, som læselampe ved sofaen eller ved en lænestol. Nuura skaber smukke væglamper med et romantisk look, der skaber en behagelig og diffus belysning. Bestlite er velkendt for deres praktiske og flotte væglamper i flere forskellige designs og størrelser.Viser butikker tættest på