Udendørslamper

Kun de bedste udendørslamper er gode nok til os. Derfor fører vi kun udendørslamper af højeste kvalitet.

Vores udvalg af udendørslamper sikrer, at du kan have glæde af lamperne i lang tid. Kvalitet bør være 1. prioritet, når det gælder valg af udendørslampe, så du er sikret et godt lys og lang holdbarhed. Det er vigtigt at vælge de rette materialer, hvis dit hus eller sommerhus ligger ud til et hav, hvor der vil være meget salt i luften. Forhør dig gerne hos os, hvis du har spørgsmål. Alle vores lamper er godkendt i forhold til gældende IP godkendelsesregler.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende en eller flere lamper. Ønsker du et godt tilbud på flere lamper, må du endelig tage fat i os.

køb udendørslamper online - stort udvalg, gratis fragt

Udendørslamper

Faldende orden

Varer 1-25 af 430

Side
pr. side
 1. Helix Udendørslampe Galvaniseret
  Special pris 907,71 DKK Normalpris 1.149,00 DKK
 2. Amalienborg Standerlampe
  Special pris 1.184,21 DKK Normalpris 1.499,00 DKK
 3. Amalienborg Væglampe
  Special pris 947,21 DKK Normalpris 1.199,00 DKK
 4. Arca W100 Væglampe
  1.395,00 DKK
 5. Belid Bend Bollard
  2.749,00 DKK
 6. Belid Bend Væglampe
  1.599,00 DKK
 7. Belid Bend Væglampe, Hvid
  1.599,00 DKK
 8. Belid Bend Væglampe, Stål
  1.899,00 DKK
 9. Belid Taurus Bollard L, Grå
  2.499,00 DKK
 10. Belid Taurus Bollard L, Hvid
  2.499,00 DKK
 11. Belid Taurus Bollard L, Stål
  2.999,00 DKK
 12. Belid Taurus Bollard S, Grå
  2.449,00 DKK
 13. Belid Taurus Bollard S, Hvid
  2.449,00 DKK
 14. Belid Taurus Bollard S, Stål
  2.899,00 DKK
 15. Belid Taurus Væglampe, Grå
  1.499,00 DKK
 16. Belid Taurus Væglampe, Hvid
  1.499,00 DKK
 17. Belid Taurus Væglampe, Rustrød
  Special pris 1.049,00 DKK Normalpris 1.499,00 DKK
 18. Belid Taurus Væglampe, Stål
  Special pris 1.399,00 DKK Normalpris 1.749,00 DKK
 19. Blokhus Up Væglampe Galvaniseret m. Sensor
  Special pris 710,21 DKK Normalpris 899,00 DKK
 20. Bowl Udendørs Gulv
  Special pris 1.342,21 DKK Normalpris 1.699,00 DKK
 21. Bronx LED
  1.895,00 DKK
 22. CALA 140 Grå/Brun
  9.249,00 DKK
 23. CALA 140 Iroko/Brun
  9.449,00 DKK
Faldende orden

Varer 1-25 af 430

Side
pr. side

udendørslamper og belysning og lamper til udendørs brug


Udelamper til facader og udearealer

Udendørs lamper til boligen i forskellige designs til ethvert behov - læs alt om udelamper, tætningsgrad og populære valg i vores guide herunder.

Boligens udearealer er en stor del af hverdagen, og en god udendørsbelysning gør ikke bare hverdagen lettere, det skaber også en hyggelig atmosfære både indendøre og udenfor, når de mørke måneder lyses op på flot vis. Det er muligt at finde udendørslamper i mange forskellige designs til væg, jord og terasse, så du kan med garanti finde designs, der passer til din bolig og udendørs områder. Der findes desuden udendørs pendler, som kan bruges til fin belysning i overdækkede terrasser, så kreativiteten og detaljesansen behøver ikke tilsidesættes, blot fordi vi taler udendørs belysning. Læs med herunder.

Der er flere ting at tage hensyn til, når du vælger belysning til udearealer. En af de vigtigste ting, du bør undersøge, er, om lampen, du gerne vil benytte udenfor, er designet til udendørs brug. Du kan læse mere om den rette tæthedsgrad for udendørslamper herunder. Derudover kan du overveje hvilken type belysning du ønsker at skabe, og hvor der er behov for lys. Der findes flere former for udendørsbelysning, som facadebelysning, belysning i indkørslen, hoveddørsbelysning, belysning i haven og ved terrassen, samt ved stier omkring boligen. Udendørs belysning er en fantastisk måde at skabe en sammenhængende og behagelig atmosfære omkring dit hjem, især i de mørke måneder i vinterhalvåret, hvor vi i Danmark er dygtige til at skabe hyggen på trods af det kedelige vejr. Du kan med fordel kombinere væglamper og bedlamper, også kendt som "pullerter" fra samme producent eller serie, så der skabes et sammenhængende udtryk omkring boligen. Her er Light-Point en af vores meget populære mærker, da det store udvalg af udendørslamper gør det muligt at finde modeller og serier, der passer til enhver bolig til både væg og jord eller terrasse. En af Light-Points store bestsellere er Cube-serien, som består af firkantede, diskrete lamper, der fås med forskellige lysretninger. Disse lamper fås til væggen, og som bedlampe. En anden populær Light-Point udendørs belysningsserie er Rørhat-serien, som fås til væg og bed. Lamperne i denne serie fås i mange smukke materialer og farver, så du kan tilpasse udtrykket til din boligs facade, indkørsel og terrasse - du kan se alle Light-Points udendørslamper her.

Søger du et samlet tilbud på udendørsbelysning til boligen eller et større projekt, laver vi meget gerne en stærk pris til dig. Vi går gerne med på råd, når projektet skal planlægges, så du får den rette belysning til dit behov.

Kontakt os for et godt tilbud


Brug udendørs lamper til at skabe en sammenhængende stil ved boligens udearealer. Kombiner de forskellige lampetyper, så du får den rette belysning på stilet vis . Vi anbefaler en LED-lyskilde, da dine udendørslamper ofte er tændt mange timer i årets mørke måneder. Kontakt os gerne, hvis du har behov for vejledning.


Tætningsgrad for udendørslamper (IP-grad)

For at hjælpe forbrugere og professionelle med korrekt installation af belysning, er alle lamper inddelt i tætningsgrader. Tætningsgraden på en lampe vises med en IP-kode, som eksempelvis "IP20". Koden skal læses ud fra de to tal, hvor første ciffer har en betydning, mens andet ciffer har en anden betydning. De fleste indendørs lamper har IP20 tætningsgrad. Lamper, som kan benyttes udendørs, vil oftest have en minimum tætningsgrad på 21 - og ofte IP44.I oversigten herunder kan du læse mere om hvordan IP-graden skal forstås.

 • Første ciffer i IP-koden fortæller om graden af beskyttelse mod fremmedobjekter og beskyttelse af personer
 • Andet ciffer i IP-koden fortæller om graden af beskyttelse mod vand

Første ciffer i IP-koden fortæller om graden af beskyttelse mod fremmedobjekter og beskyttelse af personer
Første ciffer: 0 = ubeskyttet mod fremmedobjekter og personer
Første ciffer: 1 = beskyttet mod berøring af farlige dele med bagsiden af en hånd. Beskyttet mod genstande med en diameter på 50 mm<
Første ciffer: 2 = beskyttet mod berøring af farlige dele med en finger. Beskyttet mod genstande med en diameter på 12,5 mm<
Første ciffer: 3 = beskyttet mod berøring af farlige dele med et stykke værktøj. Beskyttet mod genstande med en diameter på 2,5 mm<
Første ciffer: 4 = beskyttet mod berøring af farlige dele med tråde og smådele. Beskyttet mod genstande med en diameter på 1 mm<
Første ciffer: 5 = støvskærmet
Første ciffer: 6 = støvtæt
     
Andet ciffer i IP-koden fortæller om graden af beskyttelse mod vand
Andet ciffer: 0 = ubeskyttet
Andet ciffer: 1 = beskyttet mod vandråber
Andet ciffer: 2 = beskyttet mod vanddråber ved en hældning på maksimalt 15 graders vinkel
Andet ciffer: 3 = beskyttet mod regn
Andet ciffer: 4 = beskyttet mod oversprøjtning
Andet ciffer: 5 = beskyttet mod vandstråler
Andet ciffer: 6 = beskyttet mod kraftige vandstråler
Andet ciffer: 7 = beskyttet mod følgerne af kortvarig/forbigående nedsænkning i vand
Andet ciffer: 8 = beskyttet mod følgerne af langvarig nedsænkning i vand

 


Valg af materialer og farver til udendørslamper

Det er vigtigt at tage stilling til valg af materialer, når det drejer sig om udendørslamper, da denne type belysning udsættes for vind, vejr og støv, som kan have stor indvirken på lamperne udseende med tiden. Nogle lamper er designet, så de opnår et patineret look som del af designideen bag lampen. Dette er ofte tilfældet med kobber, messing og corten-stål. mange udendørslamper er lavet i lakeret stål, så de fås i flere fine farver, der kan tilpasses boligens udtryk. Et meget populært materiale til udendørslamper er galvaniseret stål, som kan modstå vind og vejr ekstremt godt. Denne type materiale er særligt populær nær kyster og havne, hvor den saltholdige luft skal medregnes, når materialevalget tages. Er du i tvivl om materialevalget til dit projekt og din bolig, er du velkommen til at kontakte os.


Udendørs facadebelysning

Husets facade er gæsters første indtryk af dit hjem. Her kan skabes en flot og indbydende atmosfære omkring boligen, og smukke detaljer på bygningen kan fremhæves med beksyning, der lyser op og ned af væggene. Væglamper til husets facade kan med fordel også bruges til at belyse huset husnummer, og her har Light-Point et flot bud på en løsning til deres rørhat-væglamper - se navnepladerne til rørhat-lamperne fra Light-Point her. Du kan ved facadebelysningen overveje om du ønsker en diffus vægbelysning, eller en mere nedadrettet belysning. En nedadrettet facadebelysning kan være en fordel, hvis der eksempelvis løber en havesti ved facaden, da stien på den måde er oplyst.

Belysning til indkørslen

Når indkørslen skal oplyses, kan du vælge væglamper, hvis indkørslen løber langs boligen, og ellers er pullerter/bedlamper en oplagt løsning. Du kan vælge bedlamper i forskellige materialer og størrelser afhængigt af design og mærke. Du kan vælge om du ønsker en nedadrettet belysning, hvis det kun er nødvendigt at oplyse jorden om området omkring bedlampen, og du kan vælge en bedlampe med et mere diffust, spredt lys, hvis du ønsker en generel oplysning af området omkring indkørslen.

Belysning og lamper til terrassen og haven

Holder du af at nyde sommeraftenerne og foråret i haven og på terrassen, kan du med fordel indrette boligens udearealer med stilfuld belysning. Den flotte belysning sikrer at den gode stemning kan fortsætte, selvom mørket sænker sig, og når vintermånederne trænger sig på, kan lyset nydes inde fra hjemmets varme hygge. Du kan vælge bedlamper og væglamper til terrassen, men det er også muligt at vælge indbygningslamper, som indbygges lavt rundt ved husets terrasse. Det giver et behageligt, afdæmpet lys, og set flot og diskret ud. Sidst men ikke mindst, kan du ved en overdækket terrasse vælge en udendørs pendel. Det skaber en særlig stemning, når man sidder udendørs med en pendel, og er en god måde at bidrage til en hyggelig stemning, hvor udearealer og indeliv mødes på stilet vis.


Lyskilder til udelamper - LED-lyskilde eller integreret LED

Dine udendørslamper vil formentlig være tændt en del i årets mørke måneder, afhængigt af dit ønske for belysning, og muligheder for sensorstyret belysning. Derfor anbefaler vi at du overvejer dit behov for antal timer om dagen, og vælger en LED-lyskilde, hvis du benytter udendørsbelysning ofte. LED-lyskilder er det optimale energivenlige valg, og det er derfor både miljømæssigt og økonomisk en god beslutning. Da udendørslamper er godkendt til brug udendørs med en korrekt IP-grad, vil lyskilden også altid være beskyttet. Det er derfor ikke nødvendigt at købe særlige lyskilder til udendørslamper, da lampen selv beskytter lyskilden. 

Du kan desuden vælge udendørslamper, som har en integreret LED-lyskilde. LED-lyskilder har ofte en forventet levetid på 15.000 - 30.000 timer, hvilket svarer til henholdsvis ca. 15 og 30 år. Når du køber lamper med integreret LED, kan du se om leverandøren tilbyder en garanti.


Viser butikker tættest på