Bestlite BL2 Bord Krom/sort

Special pris 3.115,00 DKK Normalpris 3.995,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
10010011

Bestlite BL2 Bordlampe med sort lampeskærm

Bestlite BL2 Bordlampen er en enkel og elegant bordlampe i et tidsløst design. Den skaber stil i ethvert rum, og giver samtidig et meget behageligt arbejdslys, eftersom den justerbare skærm giver et blændfrit lys.

Bestlite BL2 Bordlampen er en moderne klassiker, som har rene linjer og et elegant udtryk, hvilket udstråler en særpræget enkelhed. Bordlampen har en fleksibel arm og en bevægelig skærm, hvilket gør den optimal til ethvert hjemmekontor, som belysning ved sengebordet eller på kommoden. Det er både en flot og fleksibel bordlampe, og samtidig er det et stilfuldt stykke design i sig selv.

Lampen er designet i 1930 af den britiske designer Robert Dudley Best. Det er ikke tilfældigt, at Winston Churchill havde Bestlite på sit skrivebord under 2. verdenskrig. Bestlite lampen er desuden udstillet på Design Museum i London. Lampen fås i både sort og hvid.

Ønsker du et dæmpbart lys fra din bordlampe? Tilkøb en tretrins-pære, så lyset kan jsuteres i tre niveauer blot ved at trykke på lampens afbryder. For hver klik på afbryderen, justeres lysstyrken automatisk - et oplagt valg, hvis lampen skal benyttes til både hyggebelysning og læselys.

Specifikationer:
Materiale: Krom/Metal
Højde: 50 cm
Diameter: 16 cm
Lyskilde: Max. 40Watt. E14 fatning.

Write Your Own Review
Du anmelder:Bestlite BL2 Bord Krom/sort
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Bestlite BL2 Bord Krom/sort

Populære Bestlite Produkter

 1. Bestlite BL1 Bord Messing/grå
  4.845,00 DKK
 2. Bestlite BL2 Bord Messing/sort
  4.295,00 DKK
 3. Bestlite Bl3 M Gulv Krom/hvid
  6.495,00 DKK
 4. Bestlite BL5 Væg Krom/sort
  4.195,00 DKK
Viser butikker tættest på