Sento LED Verticale Mat Gold/Sort

5.829,00 DKK
1 - 3 uger
Varenr
6V11511SS+6K5075G2

Occhio Sento LED Verticale Mat Gold/Mat Sort

Det specielle ved Occhio serien er strålerne på lyset. Occhios lamper er nemlig perfekte til at skabe stemninger. Occhio Sento LED Verticale bliver brugt i alle rum, stuer, køkkener, gange, entréer og badeværelser. Med LED-udgaven af Sento serien har Occhio gentænkt lys og gjort brug af LED-lysets egenskaber for at give dig en perfekt lyskvalitet. Occhio Sento LED kan styres uden berøring via infrarøde sensorer. På den måde er det muligt at justere lyset med simple bevægelser (denne funktion kan slås til og fra efter ønske). Det er muligt at styre hver lysdiode for sig, det vil sige, at selvom lampen kan lyse både op og ned, kan den også anvendes kun som down-light eller up-light efter behov ved nemt at slukke for den ene diode med en enkelt håndbevægelse.

Valg af hoved – D-Hoved eller E-Hoved
Når du skal vælge denne lampe, skal du tage stilling til hovedet/lyssøjlen. Her er der tale om enten et E-hoved eller et D-hoved. Som standard er lampen udstyret med et E-hoved dvs. et hoved, der har flat glas for oven og et buet linseglas for neden. Et D-hoved har buet linseglas for oven samt for neden. Det flade glas giver et mere diffust lys, mens linsen giver et mere skarpt og fokuseret lys. Se sidste billede i billedrækken ovenfor, hvor vi illustrerer, hvordan begge hoveder/linser lyser. 

Occhio Air
Denne teknologi giver dig et væld af topmoderne og innovative muligheder. Occhio Air gør, at du kan tænde, slukke, dæmpe eller skabe flotte stemninger med lyset direkte via Bluetooth. Vælger du Air-modulet, kan du styre alt belysning fra Occhio fra samme sted i dit hjem - nemlig din telefon.
Til-vælger du Air modulet i lampen, er der derudover også mulighed for tilkøb af en Remote (fjernbetjening) og ydermere en væghængt-holder til selve fjernbetjeningen, som du nemt kan hænge lige, hvor det passer dig. Fjernbetjeningen gør det muligt, nemt og hurtigt at styre lyset uden brug af mobiltelefonen eller med håndbevægelser. Fjernbetjeningen kan desuden programmeres, så lyset, der ønskes, nemt kan trykkes frem. I dag ønsker folk ofte de samme lys-senarier/mængder til bestemte lejligheder, og her er fjernbetjeningen oplagt, da du kan spare bøvlet med at skulle indstille lyset med hænder eller på mobiltelefon hver dag. Familien eller vennerne kan på fjernbetjening hermed også nemt og hurtigt indstille lyset til hyggelys, arbejdslys mv.  

Loop Ring
Som tilkøb kan du vælge "Loop-ring med kabeludgang", som er en ring, der lægges bag ved lampens montering dvs. mellem lampe og loft/væg. Ringen sørger for, at du kan videreføre kablet fra lampe til lampe eller føre kablet hen til et lampeudtag. For at undgå at bore i lampen eller væg/loft kan denne ring nemt føre kabel ud af lampen.

Specifikationer
Verticale findes i farverne: Mat Krom, Blank Krom, Mat Hvid, Mat Sort, Mat Sort/Mat Krom, Bronze, Gold/Mat Hvid, Gold/Mat Sort, Rosegold, Blank Hvid/Blank Krom.
Diameter på bagdåse (vægmontering): 8,8 cm
Diameter på hoved: 12,3 cm
Længde på lampe: Dåse 2,9 cm + Hoved inkl. arm: 13,8 cm = 16,7 fra væg og ud.  
Lyskilde: LED 18W (Fås også med 26W, kontakt os, hvis dette ønskes)
Lumen: E-hoved = 1170 lumen, D-Hoved = 1270 lumen
Kelvin: 2700 (Fås også med 3000 Kelvin, kontakt os, hvis dette ønskes)
Ra værdi: 97 (ekstrem høj farve-gengivelse)
IP: 20
Vægt: 1,4 kg.
Rotation: Hoved 360 grader
Dæmpbar: Ja med håndbevægelser, Occhio air, og/eller korrekt dæmper på væggen

Write Your Own Review
Du anmelder:Sento LED Verticale Mat Gold/Sort
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Sento LED Verticale Mat Gold/Sort
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Populære Occhio produkter

 1. Mito Sospeso 40 Up Rose Gold
  17.370,00 DKK
 2. Mito Largo Gulvlampe Bronze
  46.940,00 DKK
 3. Piú Alto LED Blank Krom
  4.935,00 DKK
 4. Sento LED Parete Bronze
  7.329,00 DKK
Viser butikker tættest på