PH Væg Udendørslampe

Special pris 11.095,00 DKK Normalpris 14.795,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
5703411182703

PH Væg udendørs væglampe

Armaturet er designet ud fra princippet om et reflekterende treskærmssystem, som sender størstedelen af lyset nedad. For et blændfrit og funktionelt lys.

Skærmene er mat hvidlakerede på indersiden, hvilket sikrer en diffus og komfortabel lysudsendelse. Vælg om du ønsker kabelhul i beslagsdåsen til at trække kabel ud af lampen. Hvis du har udtag direkte, hvor lampen skal sidde, skal du vælge uden kabelhul. 

Der medfølger en anbefalet Philips LED-lyskilde til væglampen. Du kan dog vælge at tilkøbe en smart Philips LED-pære i stedet med nat/dag sensor, som automatisk tænder efter skumring og slukker efter solopgang. Et oplagt valg til udendørslamper. Du sparer 25% på denne lyskilde, når du tilkøber den til PH væglampen.

Historien om Poul Henningsen

Poul Henningsen (1894-1967). Den mest betydningsfulde belysningsdesigner for Louis Poulsen, og hans ideer ligger til grund for firmaets belysningsfilofi. En kulturpersonlighed der foruden lys bredte sig ud over revy, satire og samfundskritik. Samarbejdet med Louis Poulsen startede i 1925 og fortsatte frem til hans død.

Specifikationer:

Design: Poul Henningsen.
Materiale: Skærme: Optrukket kobber, mat hvidlakeret på inderside. Bagdåse: Fokobret, optrukket messing. Arm: Forkobret messing.
Dimension: Diameter overskærm 450mm, dybde fra væg 505mm, højde 290mm.
Klasse: IP23 godkendt
Vægt: Maks. 6,8kg.
Lyskilde: Maks. 100W E27
Energiklasse: A+ - E

Inklusiv anbefalet LED-pære.

Write Your Own Review
Du anmelder:PH Væg Udendørslampe
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:PH Væg Udendørslampe
Viser butikker tættest på