PH Septima Glaspendel

Special pris 51.996,00 DKK Normalpris 64.995,00 DKK
1 - 20 hverdage Forventet levering:
Varenr
5714693433124

Louis Poulsen PH Septima Glaspendel

PH Septima lanceres i oktober 2020. Forudbestil den allerede nu.

PH Septima fra Louis Poulsen er en elegant pendel med 7 glasskærm, som blev designet af Poul Henningsen i perioden 1927-31.

Designet på PH Septima

Lampens syv glasskærme er udviklet i et fint, men meget stærkt italiensk borosilikat glas, som er blev dekoreret med sandblæste felter i skiftevise klare og matte felter. Dette skaber et smukt spil i lampen, som tilføjer en æstetisk kant, der vil klæde enhver moderne boligindretning. Samtidig tilføjer de elegante glasskærme en harmonisk og varm stemning i boligen.

PH Septima pendlen udsender et blødt, nedadrettet lys, der ikke blænder og som er yderst behageligt for øjnene. Lyset spredes desuden flot gennem de skiftevise klare og matte sektioner.

Baldinen og fatningshuset er lavet i ubehandlet, poleret messing, hvilket betyder, at lampen vil få sin helt egen unikke patina over tid. Dette bidrager til et enestående udtryk, der harmonerer med de fleste stilarter, hvad enten det er en klassisk eller moderne indretningsstil. PH Septima glaspendlen vil hænge flot flere steder i indretningen, men du kan eksempelvis vælge at hænge den over spisebordet, i en hall eller i entreen, hvor den på smukkeste vis tager imod dig og dine gæster.

PH Septima betragtes i dag som værende en af Poul Henningsens mest raffinerede pendler. Pendlen har også modtaget anerkendelse for sin store betydning for designet af den ikoniske PH Artichoke (Koglen), som han designede efter PH Septima.

Historien om Poul Henningsen
Poul Henningsens (1894-1967) livslange samarbejde med Louis Poulsen begyndte i 1924. Poul Henningsen var en af de første til at anerkender vigtigheden af at forme lyset, og i 1958, som en opfølgning på hans banebrydende treskærmssystem fra 1926, designede han PH 5 pendlen. Poul Henningsens pionerarbejde inden for belysningsteori, omhandlende struktur, skygger, blænding og farvegengivelse sammenholdt med menneskets behov for lys, praktiseres stadig den dag i dag hos Louis Poulsen. Poul Henningsen er den mest betydningsfulde belysningsdesigner for Louis Poulsen, og hans ideer ligger til grund for firmaets belysningsfilosofi. En kulturpersonlighed der foruden lys bredte sig ud over revy, satire og samfundskritik. Samarbejdet med Louis Poulsen fortsatte resten af Poul Henningsens liv.

Specifikationer:
Materiale: Klart og mat glas / messing
Fatningshus og baldakin: Satinpoleret, ubehandlet messing
Lyskilde: 1 x E27 28 W
Ledning: 3 m. hvid stofledning m/tråd
Mål: (B) 50 cm. (H) 40,5 cm. (L) 50 cm
Vægt: 5,8 kg.

Write Your Own Review
Du anmelder:PH Septima Glaspendel
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:PH Septima Glaspendel

Nyheder fra Louis Poulsen

 1. Panthella Mini Messing
  4.995,00 DKK
 2. Panthella Bord 320 Opal
  Special pris 2.845,00 DKK Normalpris 3.695,00 DKK
 3. Panthella Bord 320 Messing
  5.995,00 DKK
 4. Panthella Bord 320 Krom
  Special pris 3.695,00 DKK Normalpris 4.995,00 DKK
Viser butikker tættest på