Mantis-serie

Nyhed: Mantis-serien

Vi har fået et nyt mærke i vores sortiment, som hedder Mantis. Du kan læse mere om den elegante Mantis-lampeserie her.

Mantis-serien er designet af Bernard Schottlander, hvor hans erfaringen indenfor kunst, håndværk og ingeniørarbejde tydeligt kommer til udtryk i de stilrene lamper. Lampeserien blev skabt i 1951, men er stadig en klassiker den dag i dag.

Designet på Mantis-serien

Mantis lamperne har et tidløst design med solide metalstænger og et smart modvægts-system, som giver lamperne et vægtløs udtryk. Denne vægtløshed får det til at ligne, at lamperne nærmest er ved at miste balancen – uden at de faktisk gør det. Dette inviterer til udforskning af de enestående designs og vil være en spændende tilføjelse til enhver moderne indretning. I Mantis-serien finder du gulvlamper, bordlamper, væglamper og loftslamper med samme innovative og smukke design.

Mantis BS1 Gulvlamper

Gulvlamperne i Mantis-serien findes enten med en rund base eller med tre ben. Mantis gulvlamperne har en justerbar skærm, som kan vippes eller drejes derhen, hvor behovet for lyset er. Gulvlamperne har desuden et enkelt og svævende design med et skulpturelt udtryk, som vil være et spændende element i enhver bolig.

Mantis gulvlamper

Mantis BS3 Bordlampe

Mantis bordlampen har samme svævende design, som resten af serien, samt en aluminiumskærm med en smuk organisk form. Bordlampen har også en justerbar skærm, så du kan rette lyset derhen, hvor du har behov for det. Dette gør lampen yderst velegnet som skrivebordslampe, men du kan også vælge at stille den andre steder i indretningen, hvor lampens spinkle og unikke form med garanti vil pynte.

Mantis bordlampe

Mantis Væglamper

Der findes fire vægmodeller i Mantis-serien, så du nemt kan finde en passende Mantis væglampe til dit hjem.

Mantis BS2 Væglamper

Mantis BS2 væglamperne giver illusionen af nærmest at svæve ud fra væggen, hvilket giver et unikt og stilrent udtryk i indretningen. Ligesom resten af serien, har lamperne et hoved, der kan drejes og vippes. Væglamperne har desuden en justerbar stang, så du selv kan bestemme vinklen på lamperne.

Mantis BS2 væglampernes elegante og justerbare design gør dem brugbar i flere indretningssituationer. Du kan eksempelvis vælge at placere lamperne over sofaen, ved hjemmets læsekrog eller i entreen.

Mantis BS2 væglamper

Mantis BS5 Væglamper

BS5 væglampernes i Mantis-serien har en kortere arm end BS2-modellerne. Der findes to modeller af BS5 væglamperne; en med afbryder og en uden afbryder. Begge lamper har en rund base og monteres direkte på udtag.

Mantis BS5 væglamper

Mantis BS4 Loftlamper

BS4 loftlamperne i Mantis-serien findes i to modeller. Den ene loftlampe har en ekstra lang arm, som gør den ideel at bruge i et hjem med højt til loftet. Begge lamper har en rund base, hvorfra den lange arm hænger. Loftslampen er smart at bruge over køkkenbordet, spisebordet eller sofabordet, hvor dens spinkle arm rækker flot ind over bordet. Her kan du ligesom med resten af lamperne i serien, justere skærmen derhen, hvor du ønsker lyset rettet.

Mantis BS4 Loftlampe

Se hele den elegante Mantis-serie her.