Køb elløbehjul fra Ninebot online

Segway: Nu forhandler vi fremtidens transportmidler

Segway har længe været kendt for deres innovative elektriske køretøjer, som styres alene ved hjælp af kropsvægten og brugerens bevægelser. Segway har siden udviklet en serie af mindre elektriske køretøjer, Ninebots, som passer bedre til storbyer, da bl.a. hjulene på disse modeller er mindre. Ninebot-serien har flere modeller til både sjov fritidskørsel og praktisk transport i hverdagen.

Segway Kickscooter el-løbehjul

En af vores store favoritter i den nye serie er el-løbehjulet Kickscooteren ES1, som passer perfekt til storbypendleren, da den let kan foldes sammen og tages med i offentlig transport. El-løbehjulet ES1 kan køre 25 km distance på en batteri-opladning, og det er muligt at tilkøbe et ekstra batteri, så dette kan forlænges til 45 km. Tophastigheden er 20 km/t og el-løbehjulet er et godt og lille alternativ til elcyklen, som er nemt at tage med sig.

Ninebot Mini-modellerne

Mini-serien fra Ninebot har flere modeller; MiniPRO, MiniLITE og MiniPLUS. MiniPro er den originale Mini til personer over 16 år, og MiniPLUS er en videreudvikling af denne model, som er lettere og nemmere at transportere med sig – f.eks. i bus eller tog. De fleste af Ninebots er lavet til alderen 16+, men Ninebot MiniLITE er lavet specielt til de yngste brugere i alderen 8 til 15 år. Den er et sikkert alternativ til hoverboards, da den har en knæstang som giver bedre balance, og fordi der er taget højde for vægtforskellen fra barn til voksen, som gør det nemmere at styre den for børn.

Ninebot One S2

Denne model er lavet særligt til gadget-elskeren, der kan lide en udfordring! Hvor de andre Ninebotmodeller er nemme at lære at styre fra første tur, kræver One S2 lidt mere træning, da den kun består af et hjul som styres via kroppens bevægelser og vægt.

Segway E+

Dette er en lidt mindre udgave af Segways meget kendte Segway-køretøjer, og den passer godt til bykørsel, da hjulene er mindre og designet er tilpasset hverdagsbehov. Segway E+ passer især fint til større virksomheder, hvor turene fra de forskellige afdelinger kan spare tid og lette arbejdet for personalet.

Vil du gerne vide mere de spændende og sjove transportmidler, kan du læse mere og se alle Segway-modellerne her.