Guide til køb af Segway - Stort udvalg online

Segway Ninebot Kickscooter ES1

Er du også træt af at gå eller cykle på arbejde eller til skole, så er Segway Ninebot ES1 el-løbehjulet lige noget for dig. Denne Segway model er nemlig lovlig at køre med på de danske cykelstier, hvis du monterer baglys.

ES1 Kickscooteren vil gøre dit liv lettere på mange måder. Du slipper blandt andet for at bøvle med cykel- eller knallertlåsen, da du blot kan folde kickscooteren sammen og opbevare den sikkert indenfor. Den er desuden nem at bære ned af trapper og ud af hjemmet, da denne model kun vejer små 11 kg. Alt dette gør, at du kommer hurtigere på farten og helt sikkert også hurtigere derhen, hvis du normalvis er gående.

Når du skal afsted på din kickscooter, er det faktisk ret simpelt:

  • Fold el-løbehulet ud med et enkelt klik på bagbremsen
  • Tryk på tænd-knappen på styret
  • Sæt fra og opnå hurtigt en hastighed på 20 km/t

Kickscooter ES1 er en sikker model at vælge til dig selv eller dine børn, da den kører tilpas hurtigt, samtidig med at du føler dig tryg og stabilt kørende i trafikken. Du kan køre 25 km på en fuld opladning af batteriet, men du kan selvfølgelig også købe et ekstra batteri hertil, som yderligere kan holde til en distance på 20 km. Det super smarte ved kickscooteren er dog, at du nemt kan folde den sammen og tage med i bussen eller bilen, hvis du skal ud på en længere distance.

Segway Ninebot Kickscooter ES2

Er du til lidt mere fart og sjov med vennerne? Så er Segway Ninebot ES2 el-løbehjulet lige sagen. ES2 kickscooteren kan nemlig komme helt op på 25 km/t, hvilket gør det endnu sjovere at suse afsted. Du skal hellere ikke bekymre dig om bump på vejen, da kickscooteren har en super solid bund, samt 2 støddæmpere – modsat ES1 kickscooteren, som kun har én støddæmper. ES2 el-løbehjulet kommer desuden med ekstra komfortable håndtag, som gør din kørsel meget behagelig. Til sidst har ES2 modellen også lidt ekstra lir i form af et indbygget LED-lys, så ingen kan undgå at se dig, når du kommer kørende om aftenen.

Jensen Company forhandler Segway Kickscooter

Hvis disse Segway modeller ikke er noget for dig, så tag et kig på vores udvalg af andre Segway Ninebots her.


Har du brug for hjælp til dit køb af Segway?

Har du brug for råd eller vejledning, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os her.
Du kan også komme ned i butikken på Silkeborgvej 88 i Herning, så giver vi en en sjov prøvetur på en af vores Segways.