Tala Touch bordlampe - Køb designbelysning online

PH 3/2 bordlampe fra Louis Poulsen

Den første lampe, som vi har udvalgt fra Bo Bedre, er PH 3/2 bordlampen designet er Poul Henningsen fra Louis Poulsen. Lampen har et stilfuldt design, som aldrig går af mode eller mister sin værdi. Lampen er af højeste kvalitet med sit mundblæste opalglas og et elegant stel i messing.

En PH 3/2 bordlampe passer særdeles godt ind i en skandinavisk indretningsstil, hvor den eksempelvis giver et rigtig godt lys på skrivebordet, sengebordet eller på et lille bord i læsehjørnet af stuen.

Se udvalget fra Louis Poulsen her.

PH 3/2 i messing - Køb online i dag

Lampe Gras væglampe

Den næste bordlampe, som vi har valgt at ligge fokus på fra denne måneds Bo Bedre magasin, er væglampen fra Lampe Gras. Lampe Gras-serien har et funktionelt og stilfuldt design, som passer perfekt ind i et moderne hjem med en skandinavisk indretningsstil. I serien fra Lampe Gras finder du lamper i flere forskellige størrelser og farver, så du helt sikkert kan finde noget til din stil.

Lampe Gras væglampen er super brugervenlig, da du kan indstille lampens hoved, præcis som du ønsker det. Lampen er perfekt ved skrivebordet, da du kan rette lyset derhen, hvor behovet er. Den vil derfor også være rigtig god som læselampe på kontorer eller som en sengelampe i soveværelset.

Du kan se de mange modeller af lamper og lampeskærme fra Lampe Gras her.

Lampe Gras nyheder - Stort udvalg af lamper

Tala Touch bordlampe

Den tredje udvalgte lampe fra Bo Bedre er Tala Touch bordlampen, som er bygget af holdbare og bæredygtige materialer. Bordlampen fra Tala kan enten fås med en fod i valnøddetræ eller egetræ, imens Tala Oblo LED pæren, som skal købes ved siden af, kommer i mange smukke og unikke former.

Bordlampen fra Tala har et enkelt og tidløst design, som passer rigtig godt ind i en moderne og minimalistisk indretning. Lampen har desuden en elegant messingbund med touch-styring, som har en smart 3-trinsdæmper. Bordlampen vil stå smukt på sengebordet, reolen, kommoden eller på et lille bord i en hyggekrog af hjemmet.

Se udvalget fra Tala her

Tala bordlampe i egetrae - Køb i dag

Eos pendel fra UMAGE 

Den sidste lampe, som vi har udvalgt fra Bo Bedre, er den elegante Eos pendel fra vores nye mærke UMAGE. UMAGE leverer dansk design med fokus på æstetik, funktionalitet og miljøvenlighed. Eos lampeskærmen er lavet i gåsefjer, hvilket giver lampen et hyggeligt udtryk og et blødt lys. Lampes kan desuden fås i fire farver, heriblandt lysegrå, lyserød, lysebrun og hvid. Hæng lampen i stuen, i soveværelset eller over spisebordet, hvor lampens behagelige lys og udtryk passer godt ind i en moderne indretningsstil.

Se udvalget fra Umage her

Lampe fra Umage - Køb Eos pendlen online

Søger du mere inspiration til tidens trend af lamper?

Så hold øje med siden her, når vi næste måned offentliggør vores anbefalinger af lamper fra april måneds Bo Bedre magasin. Du er også velkommen til at søge inspiration i butikken eller kontakte os her, hvor vi altid står klar til at vejlede dig.