stort udvalg af grill hos jensen-company

Grillsæson 2021: Sæt i gang!

Dansk sommer = grill på terrassen med familie og venner. Flere stikprøver har vist, at det nærmest er umuligt at gå gennem et villakvarter, uden at komme med kommentaren “Der er vist nogen der griller!”. Og ja! Der er nogen der griller - men hvilken grill ligger pølsen på i år?


Er det kulgrill eller gasgrill?

I mange år har den klassiske kulgrill været en favorit i de danske haver, og er det stadigvæk også mange steder. Det er en velkendt rutine for mange at tænde kullene op i god tid, inden maden skal grilles - og allerede der starter den gode stemning. Valget af grill i dag er ikke kun et spørgsmål om pladsen, nej det spiller også en rolle hvor funktionel den er og hvordan den ser ud. En mindre grill kan være en fordel, hvis du f.eks. bor i lejlighed med altan hvor pladsen i forvejen kan være begrænset. På en altan er der sjældent plads til den helt store grill med borde på begge sider af grillen. Hvis du derimod har pladsen og elsker at kræse for detaljerne og ikke mener at man bør gå ned på udstyr, så er der stadig masser af mulighed for suveræn grilloplevelse med en kulgrill. Heston Blumenthal - en engelsk verdensanerkendt kok, har udviklet en serie af luksuriøse kulgrill, der får dig til at foretrække madlavning på grillen fremover.

Gasgrillen er dog også en topfavorit og flere går over til det nemme og bekvemme ved brugen af en gasgrill, da du bare skal dreje på knappen, og så er den mere eller mindre klar til brug. Heston Blumenthal har også her udviklet en serie af gasgrill i et flot og stilrent design, og der er både den klassiske sorte, men også mulighed for mere farverige valg. Udover selve grillen, så er meget af tilbehøret efterhånden også blevet fast inventar, som f.eks. forhøjet grillrist eller rotisserie til madvarer der helst skal vendes jævnligt.

Stort udvalg af Everdure grill hos Jensen-Company

Grillsæsonens trends i 2021

Som tiden er gået, er mad ikke længere blot en substans der skal indtages, for at vi kan klare dagen. Nej, det er blevet en større del af hverdagen at eksperimentere og prøve nye retter, samt at føre en bestemt type livsstil, hvor det er bestemte kategorier af mad vi indtager - og ikke indtager, og selvom grill i manges ører er lig med burgere og pølser, så er det langt fra det eneste vi griller i dag. Klassikerne holder stadig ved, men vi smækker også meget andet på grillen; alt lige fra steg, fisk og skaldyr, til de lækreste grøntsager - og desserter! At gøre ting sammen er også noget der fylder mere og mere, så derfor er det også en populær aktivitet at lave mad med familie og venner, og at grille sammen. Hwam Outdoor har derfor gjort det muligt for os alle at rykke tættere sammen om grillen med deres nye haveborde med indbygget grill, hvor alle kan grille deres mad samtidig og det ikke kun er én person der skal stå henne ved grillen hele tiden.

Grillsæsonen byder velkommen til pizzaovnene!

Udover at grillen nærmest er blevet fast inventar i de danske haver og altaner landet over, så er pizzaovnen også ved at vinde sit indtog og kan findes i mange størrelser og former. Vi kender dem nok først og fremmest som en større ovn bygget i sten, men det er faktisk muligt at få en lille og kompakt pizzaovn, der både er transportabel OG til en god pris! De trendy Ooni pizzaovne der startede på crowdfunding siden Kickstarter, er blevet utrolig populære meget hurtigt, og vi begynder at forstå hvorfor. Uanset hvilken type brændsel du er til, så kan du finde en Ooni pizzaovn til dit behov. Derudover så er den klar til brug efter 15 minutter, og kan nå en temperatur på op til 500° grader - og så tager det kun 60 sekunder at bage en pizza! Ooni er ikke kun begrænset til pizzabagning, men er velegnet til mange andre retter. Mangler du inspiration, er der lavet en kogebog, specielt til brug med en Ooni Pizzaovn.

Nu er sommeren 2021 i gang og varmen har også været et smut forbi, de nye kartofler er ved at være klar og snart er det jordbærsæson - der er mange muligheder for at eksperimentere med grillen i år!