Ooni Pizzagrill til have og terrasse

Ooni pizzaovn - hjemmelavet pizza på 60 sekunder

Et flot design og en kraftfuld pizzaovn med gode resultater - så bliver middagen altså bare sjovere! Ooni pizzaovnen vil ændre den måde, du laver pizza på - for altid. Med en pizzaovn fra Ooni, er det pludselig en leg at lave pizza og med en færdig pizza på kun 60 sekunder, kan du hurtigt mætte flere munde på ganske kort tid.

Ooni er et nyt mærke af pizzaovne, som hurtigt er blevet populært siden det blev introduceret på Kickstarter i 2012. Siden da er det gået stærkt, og de smarte transportable pizzaovne findes efterhånden i flere flotte modeller. Skaberne af Ooni er ægteparret, Kristian Tapaninaho og Darina Garland. De følte sig begrænset af deres indendørs køkkenudstyr og deres grill, og de ville gerne have restaurantkvaliteten, når de skulle nyde en god pizza. Men priserne på pizzaovne til professionelle var for dyre - og det satte de sig for at ændre på!

Ooni pizzaovn- lav pizza på 60 sekunder

De gik derfor selv igang med at lave skitser, tegninger og prototyper i baghaven - uden at have nogen form for ingeniør- eller produktdesigner uddannelse, og en dag lykkedes det! Kristian havde lavet verdens første transportable pizzaovn der fyrede med træ - Ooni var født!

Siden da er Ooni vokset til et prisvindende firma der producerer pizzaovne til hele verden. Den innovative tankegang hos Ooni har skabt en hel serie af transportable pizzaovne - alle i den bedste kvalitet og med mulighed for temperaturer op til 500°C. Udover de mange funktionelle pizzaovne, har Ooni også skabt en række lækkert tilbehør til Ooni pizzaovnene lige fra pizzaspader og støbejernspander til borde specielt designet til Oonis pizzaovne.

Ooni er de førende på markedet, når det kommer til transportable pizzaovne og til en utrolig god pris. Oonis mission er at få alle husstande til at indse at en transportabel pizzaovn er et must-have og føje det til en fast del af inventaret af grilludstyr. Ooni er en super pizzaovn når du ikke vil gå ned på kvalitet og samtidig gerne vil spare plads - og derudover er der også den enestående mulighed for at tage den med rundt - f.eks. på ferie, en tur på stranden eller havefest. 

Én ting er sikkert. Har du først prøvet pizza fra Ooni, så vil du ikke bestille pizza fra det lokale pizzeria eller restaurant igen.

Se nogle af de flotte modeller herunder, eller gå direkte til hele udvalget af Ooni pizzaovne her.