Årets sommerhit: Terrassevarmere!

Terrassevarmere hos Jensen Company med Fri Fragt og Prismatch

Terrassevarmere! I alle former og afskygninger. Der er ingen tvivl om at terrassevarmere er det helt store i 2021 - især når der er så mange forskellige former for opvarmning! Jamen hvor mange forskellige slags findes der lige? Det vil denne artikel give dig svaret på.


Elektrisk eller infrarød terrassevarmer

Der er selvfølgelig de klassiske elektriske væghængte- og fritstående terrassevarmere som er nemme at tage i brug og hurtige at varme op, er det sådan en type du er ude efter, vil jeg anbefale at du også kigger på en infrarød terrassevarmer som ofte bliver forvekslet med en almindelig elektrisk terrassevarmer, men som slet ikke er det samme. En infrarød terrassevarmer er nemlig rigtig smart, da den er utrolig billig i drift, larmer ikke, varmer lynhurtig op - og kun varmer det den rammer. Dvs den bruger heller ikke strøm på at varme luften op omkring den. De infrarøde stråler giver en utrolig behagelig varme og føles som solens stråler - men uden de skadelige UV-stråler.

Terrassevarmer med ild

Er du mere til levende ild og flammer, kan du bestemt også finde mange produkter indenfor denne kategori. Her finder du bl.a. terrassevarmere med optænding af brænde - de gode gamle bålfade eller havepejse, der også hurtigt kan konverteres til en grill, ved køb af en rist tilhørende det enkelte produkt, og der samtidig kan laves lækre aftensnacks med skumfiduser og popcorn.

Terrassevarmere til ethvert behov

Ønsker du derimod opvarmning fra gas eller bioethanol, findes der mange stilrene og utroligt flotte terrassevarmere i den kategori. Der kan du finde høje modeller, med glas på alle 4 sider der giver et frit udsyn til flammerne, og med plads under til henholdsvis en gasflaske eller flasker med bioethanol - afhængig af hvilken model du vælger. Hvis du ønsker at varmen er længere nede omkring benene, findes der gaspejse der er lave og aflange, som har en bred flamme, der spreder varmen godt ud til alle der sidder omkring.

Bor du i en lejlighed med en altan, kan det ofte være svært at finde plads til en terrassevarmer, hvis du ønsker levende ild. Her kan en bio terrassevarmer i en bordmodel være et rigtig godt valg. De har som regel kapacitet til 1-2 liter bioethanol og kan brænde i mange timer. En lille bio terrassevarmer giver en overraskende god varme og skal bestemt ikke undervurderes. Det der også er rigtig smart ved de små modeller med bioethanol, er at de med fordel kan tages indenfor og være med til at skabe lidt ekstra varme og masser af hygge i de køligere tider på året. Se det er jo win-win!