Planika - Dancing Flames

2.445,00 DKK
3 - 15 hverdage Forventet levering:
Varenr
57486453-DF

Planika Dancing Flames biopejs

En smart lille biopejs fra Planika der fungerer rigtig godt som en lille terrassevarmer. Dancing Flames biopejsen er perfekt hvis du har en lille terrasse eller altan, hvor der ikke er plads til en større terrassevarmer. Fordelen Ved Planika Dancing Flames, er at du også kan bruge den indendørs og derved skabe lidt ekstra varme og hygge i de køligere og mørke årstider.

Med vægt på blot 8,5 kilo er den nem at flytte og med en brændetid på op til 7 timer per påfyldning er der garanteret dejlig atmosfære uden besvær.

Dancing Flames biopejsen har en flot kork-beklædning som står rigtig flot til flammerne og tilfører biopejsen et naturligt look, der fremhæver flammerne flot.

Commerce-teknologi
Planika har udviklet et system af absoberende mikrofiber-materialer, der opsuger bio-ethanolen når den påfyldes. Mikrofibrene er så effektive at brænderen efter påfyldning, kan vendes på hovedet uden spild. Det betyder også at hvis brænderen ved et uheld skulle ende på hovedet mens den er tændt, vil der ikke spildes bioethanol og ilden vil slukke af sig selv. 
 

Teknisk data


Effekt (kW):2,5
Kapacitet:1,5 liter
Ca. Brændtid:3 - 7 timer
Vægt:8,5 kg
Designer:Planika
Materiale:Rustfrit stål, kork og varmesikret glas


Mål


Højde:41,8 cm
DiameterØ30 cm

Egenskaber

Commerce Teknologi
Transportabel enhed
Ingen røg, lugt eller aske
Kan bruges ude og inde
Glas cylinder, der indkapsler flammerne


Write Your Own Review
Du anmelder:Planika - Dancing Flames
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Planika - Dancing Flames
Viser butikker tættest på