Sådan samler du en PH 2/1 pendel

Louis Poulsens klassiker PH5 fås nu i 8 nye moderne farvekombinationer

Louis Poulsens belysning er lig med høj kvalitet og en fuldendt belysningsoplevelse. PH5 er ingen undtagelse, og med de nye flotte farvekombinationer, kan PH5-lampen passe ind i samtlige skandinaviske hjem og indretningsformer.

En stor fordel ved PH-seriens lamper har altid været armaturet, som er designet med tanke på at skabe en fuldstændig blændfri lampe, perfekt over spisebordet og køkkenbordet. Se de nye farvekombinationer på PH5 Pendlen her eller besøg os i butikken i Herning.

De nye farvekombinationer blev først introduceret i 2017, ved PH5 Mini, som fås i de samme 8 farver. PH5 Mini er særligt flot over spisestuens skænk, i stuens hyggelige hjørner, over stuebordet eller i køkkenet. Med de to størrelser er det nu muligt at skabe et unikt og legende udtryk, hvor PH5 og PH5 Mini komplimenterer hinanden flot i hjemmets forskellige rum.

PH 5 fra Louis Poulsen - 8 nye farver

PH 5 og PH 5 Mini er begge tilgængelige i Classic, Moderne Hvid og seks nuancekombinationer, hvor farverne tones fra hovedskærmen og nedefter på de fem skærme: Nuancer af Blå, Grøn, Grå, Orange, Rosa og Rød med spændende diskrete kontrastfarver inderst på lampens skærme. De forskellige farvetoner på lampens fem skærme skaber en dynamisk gradueret effekt, som understreger pendlens simplistiske og funktionelle designudtryk helt perfekt.

PH lamperne er designet af Poul Henningsens (1894-1967), som har designet en lang række spændende lamper for Louis Poulsen. Baseret på omhyggelige analyser af lysets reflektionskvalitet, er PH 5 kendetegnet ved den innovative blændfrie form og funktionelle belysning, som var en vigtig del af Poul Henningsens tanker bag designet.

Kontakt os via tlf.: 97 22 20 88 eller på mail: [email protected].

PH 5 fra Louis Poulsen - Køb dem online

Vi forhandler et stort udvalg af Louis Poulsen designerlamper. Se mere her.