Mito Terra Bordlampe Bronze

21.715,00 DKK
1 - 3 uger Forventet levering:
Varenr
M6P7925A1ES

Occhio Mito Terra bordlampe i smuk bronze og matsort farve

Med Occhio Mito Terra table får du arbejdslys, du aldrig har kendt til tidligere. Mito Terra bordlampen skiller sig ud på lyset og de mange funktioner, som ikke ses bedre på markedet. Mito Terra sender lys både op og ned, dvs. lampen ikke alene kan bruges til skrivebordsbelysning, men også generelt rumbelysning. Med Mito Terra får du unikke kvaliteter såsom en tårnhøj RA-Værdi (som giver en optimal farvegengivelse), kelvinskift (farvetemperaturskift) og mulighed for dæmpning på flere måder. Den høje RA-værdi er med til at sikre, at de rigtige farver træder frem i hverdagen, og kelvinskift (farvetemperatur) åbner op for koldere arbejdslys eller varmt hyggelys (indstil lyset som du ønsker). Occhio Mito Terra bordlampen kan styres uden berøring via infrarøde sensorer. På den måde er det muligt at justere lyset med simple håndbevægelser (denne funktion kan slås til og fra efter ønske). Det er også muligt at styre hver lysdiode for sig, så du får et udelukkende nedadrettet eller opadrettet lys. Occhio Mito Terra bordlampen har desuden mulighed for dæmpning via. Occhio Air, som kan læses mere om nedenfor. Mito Terra table har en god højde, så den oplyser hele bordet og ikke er i vejen for IT-udstyr mv. 

Occhio Air - optimal brugervenlighed

Denne teknologi giver dig et væld af topmoderne og innovative muligheder. Occhio Air gør, at du kan tænde, slukke, dæmpe eller skabe flotte stemninger med lyset direkte via Bluetooth. Mito Terra bordlampen har et integreret Air-modul, som betyder, du kan styre alt belysning fra Occhio fra samme sted i dit hjem - nemlig din telefon. Der er mulighed for tilkøb af en Occhio Remote (fjernbetjening) og ydermere en væghængt holder til selve fjernbetjeningen, som du nemt kan hænge fjernbetjeningen lige, hvor det passer dig. Fjernbetjeningen gør det muligt, nemt og hurtigt at styre lyset uden brug af mobiltelefonen eller med håndbevægelser. Fjernbetjeningen kan programmeres, så lysindstillingen, du bruger oftest, nemt kan trykkes frem. I dag ønsker folk ofte de samme lys-senarier/mængder til bestemte lejligheder, og her er fjernbetjeningen oplagt, da du kan spare bøvlet med at skulle indstille lyset med hænder eller på mobiltelefon hver dag. Familien eller vennerne kan på fjernbetjening hermed også nemt og hurtigt indstille lyset til hyggelys, arbejdslys mv.

Occhio Mito serien er luksuriøs belysning i absolut topkvalitet og en fantastiske brugervenlighed. Du kan finde hele Occhio serien Mito her.


Specifikationer
Primært materiale: Aluminium | Anodisering, PVD-Coated stål.
Sekundært materiale: Akryl
Lampen findes i farverne: Mat Sort, Mat Hvid, Mat Gold, Mat Sølv, Bronze og Rose Gold.
Lys temperatur: 2700K - 4000K (muligt at skifte med håndbevægelser)
Mål hoved: 115,6 cm lang, højde 5,2 cm.
Mål på krop: 145 cm
Mål på fod: 23 cm bred og 45 cm dyb.
Ra-værdi: 95 (Særdeles høj farvegengivelse)
Watt/Lumen: 70W = 4600 lumen
Lyskildes standard levetid: 50.000 timer +
IP: 20
Vægt: 9,7 kg
Længde på ledning: 1,5 meter
Dæmpbar: Ja med håndbevægelser eller Occhio Air - og via fjernbetjening, hvis denne tilkøbes.

Write Your Own Review
Du anmelder:Mito Terra Bordlampe Bronze
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Mito Terra Bordlampe Bronze

Populære Occhio produkter

 1. Mito Largo Gulvlampe Bronze
  49.340,00 DKK
 2. Sento LED Parete Bronze
  7.570,00 DKK
 3. Piú Alto LED Blank Krom
  5.095,00 DKK
 4. Mito Sospeso 40 Up Rose Gold
  18.050,00 DKK
Viser butikker tættest på