Mito Alto 40 Side Mat Hvid

6.710,00 DKK
1 - 3 uger
Varenr
M6A4010S1WW

Occhio Mito Alto 40 Side Loftlampe Mat Hvid

Mito Alto Side er perfekt til indirekte belysning. Alto kaster nemlig lyse til side, og benyttes derfor ofte til at belyse vægge samt kunst/billeder. Lampen er specielt velegnet til oplysning af billeder eller garderober, pga. den høje RA-værdi (farvegengivelse) på hele 95, hvilket er utrolig tæt på solens lys. Du får dermed de helt rigtige farver frem på det, du ønsker at oplyse. Indirekte lys er populært, og lampen kan med fordel også blot benyttet i en stue eller lignende, hvor lyset på en smuk måde kastes ind på væggen, og på den måde skaber lys i rummet.
Mito Alto har desuden mulighed for kelvin skift (farvetemperatur skift), hvilket er mere og mere efterspurgt, da ønsket for en bestemt lys-temperatur er meget individuelt. Mulighed for dæmpning og kelvin skift kræver Occhio Air (mobil-styring), læs mere om nedenfor. Lampen er også konvertible med korrekt LED-lysdæmper på stikkontakten.

Monteringsdæksel/loftbeslag
Mito Alto findes med beslag (ses på billedet) som er til for at dække et strømudtag, hvis installationen foretages anderledes, er der mulighed for inlay, som er uden dette beslag, kontakt os, hvis dette ønskes. Loftbeslaget fås i både sort og hvid, kontakt os, hvis beslaget skal være en anden farve end billedet.

Occhio Air
Denne teknologi giver dig et væld af topmoderne og innovative muligheder. Occhio Air gør, at du kan tænde, slukke, dæmpe eller skabe flotte stemninger med lyset direkte via Bluetooth. Vælger du Air-modulet, kan du styre alt belysning fra Occhio fra samme sted i dit hjem - nemlig din telefon.
Til-vælger du Air modulet i lampen, er der derudover også mulighed for tilkøb af en Remote (fjernbetjening) og ydermere en væghængt-holder til selve fjernbetjeningen, som du nemt kan hænge lige, hvor det passer dig. Fjernbetjeningen gør det muligt, nemt og hurtigt at styre lyset uden brug af mobiltelefonen eller med håndbevægelser. Fjernbetjeningen kan desuden programmeres, så lyset, der ønskes, nemt kan trykkes frem. I dag ønsker folk ofte de samme lys-senarier/mængder til bestemte lejligheder, og her er fjernbetjeningen oplagt, da du kan spare bøvlet med at skulle indstille lyset med hænder eller på mobiltelefon hver dag. Familien eller vennerne kan på fjernbetjening hermed også nemt og hurtigt indstille lyset til hyggelys, arbejdslys mv. 

Specifikationer
Primært materiale: Aluminium | Anodisering, PVD-Coated stål.
Sekundært materiale: Akryl
Lampen findes i farven: Mat Sort, Mat Hvid, Mat Gold, Mat Sølv, Bronze og Rose Gold.
Loftbeslag: Standard hvid, kontakt os, hvis sort ønskes. 
Lys temperatur: 2700K - 4000K
Mål: Længde 37,5 cm, højde 5,2 cm, bredde 3 cm
Ra-værdi: 95 (Særdeles høj farvegengivelse)
Watt/Lumen: 15W = 800 lumen
Lyskildes standard levetid: 50.000 timer +
IP: 20
Vægt: 1 kg
Dæmpbar: Occhio Air eller korrekt LED-dæmper i kontakten

Write Your Own Review
Du anmelder:Mito Alto 40 Side Mat Hvid
Din anmeldelse
Contact us regarding this product
Spørgsmål om:Mito Alto 40 Side Mat Hvid

Populære Occhio produkter

 1. Mito Sospeso 40 Up Rose Gold
  17.370,00 DKK
 2. Mito Largo Gulvlampe Bronze
  46.940,00 DKK
 3. Piú Alto LED Blank Krom
  4.935,00 DKK
 4. Sento LED Parete Bronze
  7.329,00 DKK