Io Verticale Bronze/Sort

4.780,00 DKK
1 - 3 uger Forventet levering:
Varenr
5W218D02ES

Occhio io Verticale væglampe i sort og flot bronzefarve

Io Verticale væglampen fra Occhio har med sine to linser et fantastisk lys op af væggen. Io Verticale er dermed med til at skabe en helt speciel stemning i dit hjem, perfekt til belysning i både gange, køkkener eller i din stue. Når du vælger Occhio belysning er det muligt at skabe en sammenhængede lysindretning i boligen, hvor lamperne skaber smukke lyssætninger, som er både funktionelle og behagelige. 

Væglampen Io Verticale er en forholdsvis diskret væglampe, som skaber en funktionel og god mængde lys. Det drejelige lampehoved med indbygget LED kombinerer elegance og innovativ lysteknologi, så du får en fantastisk belysning. Occhio laver lys i verdensklasse og som en af brandets mindste væglamper, er Io Verticale bestemt ingen undtagelse.

Occhio Air mobilstyring af din belysning

Denne teknologi giver dig et væld af topmoderne og innovative muligheder. Occhio Air gør, at du kan tænde, slukke, dæmpe eller skabe flotte stemninger med lyset direkte via Bluetooth. Tilvælger du Air-modulet, kan du styre alt belysning fra Occhio i dit hjem fra ét sted - nemlig din telefon.

Vælger du Air modulet i lampen, er der også mulighed for tilkøb af en Occhio Remote (fjernbetjening) og evt. en væghængt holder til selve fjernbetjeningen, som du nemt kan hænge lige, hvor det passer dig. Fjernbetjeningen gør det muligt nemt og hurtigt at styre lyset uden brug af din mobiltelefon. Fjernbetjeningen kan desuden programmeres, så lyset, der ønskes, nemt kan trykkes frem. I dag ønsker folk ofte de samme lys-senarier/mængder til bestemte lejligheder, og her er fjernbetjeningen oplagt, da du hurtigt kan tænde for din ønskede indstilling. Familien eller vennerne kan på fjernbetjening hermed også nemt og hurtigt indstille lyset til hyggelys, arbejdslys mv.  

Loop Ring kabeludgang

Som tilkøb til Io Verticale kan du vælge "Loop-ring med kabeludgang", som er en ring, der lægges bag ved lampens montering dvs. mellem lampe og loft/væg. Ringen sørger for, at du kan videreføre kablet fra lampe til lampe eller føre kablet fra lampen hen til et lampeudtag. For at undgå at bore i lampen eller væg/loft kan denne ring nemt føre kabel ud af lampen.

Specifikationer:

Io Verticale findes i farverne: Blank Krom, Mat Hvid, Mat Sort, Bronze, Gold/Mat Hvid, Gold/Mat Sort, Rosegold. 
Diameter på bagdåse (vægmontering): 8,2 cm, dybde 1,5 cm
Diameter på hoved: 10 cm, højde 9,4 cm 
Lampens mål ud fra væg med dåse og hoved = 11,6 cm   
Lyskilde: LED 13W (Fås også med 18W, kontakt os, hvis dette ønskes – dog kan bronze og rose gold
ikke fås i 18W)
Lumen: 570 lumen
Kelvin: 2700 (Fås også med 3000 Kelvin, kontakt os, hvis dette ønskes)
Ra værdi: 97 (ekstrem høj farve-gengivelse)
Lyskildes standard levetid: +40.000 timer
Vægt: 1,0 kg.
IP: 20
Rotation: Hoved 360 grader (med stop) 
Dæmpbar: Occhio air, eller med korrekt bagkantsdæmper på væggen.

Write Your Own Review
Du anmelder: Io Verticale Bronze/Sort
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om: Io Verticale Bronze/Sort

Populære Occhio produkter

 1. Mito Largo Gulvlampe Bronze
  49.340,00 DKK
 2. Sento LED Parete Bronze
  7.570,00 DKK
 3. Piú Alto LED Blank Krom
  5.095,00 DKK
 4. Mito Sospeso 40 Up Rose Gold
  18.050,00 DKK
Viser butikker tættest på