Gode tilbud på lamper og belysningGode tilbud på lamper og belysning
Gode tilbud på lamper og belysningGode tilbud på lamper og belysning
Gode tilbud på lamper og belysningGode tilbud på lamper og belysning
Gode tilbud på lamper og belysningGode tilbud på lamper og belysning

Glasbordlamper

Glasbordlamper er en elegant og tidløs tilføjelse til ethvert rum. Deres transparente eller farvede glas skaber en blød og behagelig belysning, der spreder sig jævnt i rummet. Disse lamper kommer i et væld af designs, fra moderne og minimalistiske til antikke og forfinede stilarter, hvilket gør dem alsidige til enhver indretning.

Deres glansfulde overflader reflekterer lyset på en subtil måde og tilføjer et strejf af luksus til enhver indretning. Glasbordlamper er også lette at vedligeholde og rengøre, hvilket gør dem praktiske og stilfulde valg til at oplyse enhver stue, soveværelse eller kontor.

Varer 126-150 af 164

Stigende orden
  1. Ballroom Amber bordlampe
    Normalpris 3.490,00 kr. Special pris 2.548,00 kr.
  2. Vintage Bordlampe
    Normalpris 11.380,00 kr. Special pris 8.308,00 kr.
  3. Journey SHY1 Bord/Væglampe, Silk Grey
    Normalpris 2.495,00 kr. Special pris 1.847,00 kr.
  4. Journey SHY1 Bord/Væglampe, Sort
    Normalpris 2.495,00 kr. Special pris 1.847,00 kr.
  5. Piet Hein RA 250 Bord Opal
    Normalpris 7.595,00 kr. Special pris 6.076,00 kr.
  6. Atom bordlampe - Smoke
    Normalpris 1.799,00 kr. Special pris 715,00 kr.
  7. Atom bordlampe - Opal
    Normalpris 1.799,00 kr. Special pris 715,00 kr.
  8. DC Bordlampe Opalic
    Normalpris 1.799,00 kr. Special pris 1.332,00 kr.
  9. Scandinavia Bordlampe Ø20 Opal/Krom
    Normalpris 1.199,00 kr. Special pris 888,00 kr.
  10. Strap Bordlampe, Ø16
    Normalpris 999,00 kr. Special pris 730,00 kr.
  11. DL20 Bordlampe Opal/Mat Sort
    Normalpris 1.299,00 kr. Special pris 745,00 kr.
  12. DL20 Bordlampe Glas Ø20
    Normalpris 1.129,00 kr. Special pris 685,00 kr.
  13. Gent Bordlampe Opal/Mat Sort
    Normalpris 799,00 kr. Special pris 584,00 kr.
  14. Bergen Bordlampe Ø25 - Opal/Krom
    Normalpris 999,00 kr. Special pris 730,00 kr.
  15. Bergen Bordlampe Ø20 - Opal/Krom
    Normalpris 699,00 kr. Special pris 511,00 kr.
  16. Valby Bordlampe Opal H41
    Normalpris 849,00 kr. Special pris 620,00 kr.
  17. DL39 Bordlampe Opal/Sort
    Normalpris 699,00 kr. Special pris 511,00 kr.
  18. Barcelona Bordlampe Opal/Sort
    Normalpris 449,00 kr. Special pris 328,00 kr.
  19. Moon Bordlampe Smoke/Sort
    Normalpris 449,00 kr. Special pris 328,00 kr.
  20. Queen bordlampe messing
    Normalpris 899,00 kr. Special pris 657,00 kr.
  21. Queen bordlampe krom
    Normalpris 899,00 kr. Special pris 657,00 kr.
  22. Riflet Bordlampe H23 Opal
    Normalpris 499,00 kr. Special pris 365,00 kr.
  23. Riflet Bordlampe Opal
    Normalpris 599,00 kr. Special pris 438,00 kr.
Side
pr. side
Fritz Hansen Musling glas bordlampe med elegant designFritz Hansen Musling glas bordlampe med elegant design

Glasbordlamper: Den elegante belysningsløsning til dit hjem

Glasbordlamper er ikke kun funktionelle, men også en smuk tilføjelse til ethvert rum i dit hjem. Med deres delikate glasdesign og subtile belysning tilføjer glasbordlamper en sofistikeret atmosfære til stuen, soveværelset eller ethvert andet rum. Lad os udforske de forskellige aspekter af glasbordlamper og hvordan de kan forbedre din boligindretning.

Tidløs skønhed med glasbordlamper

Glasbordlamper har en tidløs elegance, der aldrig går af mode. Deres gennemsigtige glasdesign giver mulighed for en blød og jævn spredning af lys, hvilket skaber en behagelig atmosfære i ethvert rum. Uanset om du foretrækker en moderne eller mere klassisk stil, vil en glasbordlampe tilføje et strejf af raffinement til din indretning.

Forskellige stilarter af glasbordlamper

Der er et bredt udvalg af stilarter at vælge imellem, når det kommer til glasbordlamper. Fra minimalistiske og strømlinede designs til mere udsmykkede og kunstneriske variationer, er der en glasbordlampe, der passer til enhver smag og indretningsstil. Vælg en lampe med en enkelt glaskuppel for et rent og moderne look eller en lampe med mere detaljerede glaselementer for et mere traditionelt udseende.

Hvilke typer glasbordlamper findes der?

Der er en bred vifte af bordlampe glas, der anvendes til at fremstille flotte bordlamper, hvilket giver forskellige udtryk og effekter. Her er nogle af de mest almindelige typer glas, der bruges til bordlamper:

  • Klart glas: Klart glas er gennemsigtigt og tillader lyset at passere frit igennem, hvilket skaber en jævn og ensartet belysning, der lyser rummet godt op.
  • Opal glas: Opal glas er den mest almindelige type glas, der anvendes til bordlamper i glas. Det er en type glas, der er let opakt eller diffust, hvilket giver en blødere og mere dæmpet belysning. Det er velegnet til at skabe en hyggelig atmosfære og er populært til brug i lamper, hvor man ønsker at reducere blænding.
  • Smoke glas: Glasbordlamper i smoke glas tilføjer en subtil elegance og et mystisk strejf til enhver indretningsstil, idet det røgfarvede glas skaber en stemningsfuld atmosfære og giver et blødt og diffust lys.
  • Farvet glas: Farvet glas tilføjer en ekstra dimension til moderne bordlamper - ved at give mulighed for farverig belysning og dekorative effekter. Farvet glas kan være transparent eller opakt og fås i et bredt udvalg af nuancer og toner. Når lyset skinner igennem det farvede glas spredes en hyggelig stemning i hjemmet.
  • Krystalglas: Krystalglas er en højkvalitets type glas, der er kendetegnet ved sin klarhed og glans. Det bruges ofte i mere luksuriøse bordlamper og keramik og tilføjer en fornem og elegant touch til enhver indretning.
  • Murano-glas: Murano-glas er håndblæst glas fra øen Murano nær Venedig, Italien. Det er kendt for sine smukke farver, unikke former og håndlavede detaljer. Murano-glas bruges ofte til at skabe unikke og spændende bordlamper, der tilføjer et strejf af elegance og luksus til ethvert rum.
Design By Us Ballroom bordlampe med farvet glasDesign By Us Ballroom bordlampe med farvet glas
Herstal Ballon bordlampe med hvidt opaliseret glasHerstal Ballon bordlampe med hvidt opaliseret glas

Funktionalitet og skønhed forenet med bordlamper i glas

Glasbordlamper er ikke kun smukke, men også yderst funktionelle. De tilføjer ikke kun belysning til rummet, men fungerer også som dekorative genstande i sig selv. Placer en glasbordlampe på dit natbord for at skabe en hyggelig atmosfære i soveværelset eller på et sidebord i stuen som et elegant accentstykke.

Skab dit drømmehjem med glasbordlamper

Uanset om du er på udkig efter en subtil belysningskilde eller et dekorativt element, er en bordlampe i glas det perfekte valg til at opgradere din boligindretning. Deres tidløse skønhed og alsidige forskellige designs gør dem velegnede til ethvert rum i dit hjem. Giv dit hjem et strejf af elegance med smukke glasbordlamper i dag.

Uanset hvilken type glas du foretrækker, er der en bordlampe, der passer til din smag og indretningsstil. Fra enkle og strømlinede designs til mere udsmykkede og kunstneriske variationer, kan valget af glas bidrage til at skabe den perfekte stemning og æstetik i dit hjem.


Nuura Miira bordlampe med optic glasNuura Miira bordlampe med optic glas
Louis Poulsen PH 2/1 bordlampe med hvidt opal glasLouis Poulsen PH 2/1 bordlampe med hvidt opal glas
&tradition Mist bordlampe med hvidt mælkeglas&tradition Mist bordlampe med hvidt mælkeglas

Hvorfor skal jeg vælge en glas bordlampe?

Der er flere fordele ved at vælge en bordlampe i glas:

  • Æstetisk appel: Glasbordlamper har en tidløs og elegant æstetik, der tilføjer et strejf af raffinement til enhver indretning. Deres gennemsigtige natur tillader lyset at skinne frit igennem, hvilket skaber en blød og behagelig belysning, der spreder sig jævnt ud i rummet. Uanset om du foretrækker et moderne eller mere traditionelt udseende, kan en bordlampe i glas være med til at fuldende rummets stil.
  • Forskellige designmuligheder: Glas er et alsidigt materiale, der kan formes og manipuleres på forskellige måder for at skabe en bred vifte af designs af bordlamper. Der er mange forskellige stilarter og former af glasbordlamper at vælge imellem, så du kan finde den perfekte lampe, der passer til din personlige smag og indretningsstil, uanset om det er moderne eller klassiske bordlamper.
  • Blød og jævn belysning: Glasbordlamper skaber en blød og jævn belysning, der er ideel til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Deres transparente natur tillader lyset at passere frit igennem, hvilket skaber en behagelig atmosfære uden blænding eller skarpe skygger.
  • Holdbarhed og nem vedligeholdelse: Glas er et holdbart materiale, der er nemt at rengøre og vedligeholde. Glasbordlamper kræver normalt kun en hurtig aftørring med en fnugfri klud for at holde dem rene og pæne. Derudover er glas modstandsdygtigt over for pletter, ridser og misfarvning, hvilket sikrer, at din bordlampe forbliver smuk i mange år fremover.
  • Kombination med andre materialer: Glasbordlamper kan let kombineres med andre materialer som metal og messing, træ, marmor eller stof for at skabe unikke og interessante designs. Denne alsidighed gør det muligt at tilpasse bordlampen til resten af rummets indretning og tilføje en ekstra dimension til dets udseende.

Samlet set tilbyder glasbordlamper en række fordele, herunder deres æstetiske appel, forskellige designmuligheder, bløde og jævne belysningseffekt, høj kvalitet, holdbarhed og nem vedligeholdelse samt muligheden for at kombinere med andre materialer. Disse egenskaber gør dem til et populært valg til både funktionel og dekorativ belysning i hjemmet.

I hvilke rum jeg kan bruge en bordlampe i glas?

En glasbordlampe kan bruges i mange forskellige rum afhængigt af stilen og formålet med lampen. Her er nogle mulige rum, hvor en glasbordlampe ofte anvendes:

  • Stue: Glasbordlamper er populære i stuer, hvor de kan tilføje et elegant og stilfuldt touch til indretningen og give behageligt lys til læsning eller generel belysning f.eks. ved et sidebord ved sofaen eller lænestolen.
  • Soveværelse: I soveværelset kan en glasbordlampe fungere som en god natlampe, der placeres på natbordet ved siden af sengen for at give lys til læsning om aftenen eller som en dekorativ accent.
  • Kontor: På et skrivebordet i hjemmekontoret eller arbejdsværelset kan en bordlampe i glas give tilstrækkeligt læselys til at arbejde eller studere og samtidig tilføje et strejf af elegance til arbejdsområdet.
  • Entre eller foyer: En glasbordlampe kan også bruges som en indbydende belysningsmulighed på en reol i entréen eller foyerområdet for at skabe en varm atmosfære og byde gæster velkommen.
  • Bibliotek eller læsehjørne: I et bibliotek eller et dedikeret læsehjørne kan en glasbordlampe være en praktisk og stilfuld lyskilde til læsning og afslapning.
  • Spisestue: En mindre glasbordlampe kan bruges som en del af borddekorationen i spisestuen og tilføje en blød belysning til måltider eller sociale sammenkomster.

Disse er blot nogle af de mange steder, hvor bordlamper i glas kan bruges. Det afhænger altid af den specifikke stil i ethvert hjem og funktion af lampen, samt den generelle indretning af rummet.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af bordlamper og de forskellige modeller af glasbordlamper, så du kan finde inspiration til hvilken lampe der passer perfekt ind i din bolig.



Viser butikker tættest på