Lyskilder: LED- og halogenpærer

Er du på udkig efter en ny pære til din lampe, finder du her et udvalg af sikkerhedsgodkendte lyskilder til ethvert behov.

Størstedelen af vores udvalg består af LED-pærer, derudover forhandler vi også halogenpærer. LED-pærer er opbygget af dioder og indeholder ikke kviksølv som de traditionelle sparepærer. LED-pærer har en imponerende levetid og er meget miljøvenlige og billige i brug. De fleste LED-pærer kan holde min. 15.000 timer (ca. 15 år i gennemsnitlig). De mange fordele betyder at LED-pærer koster mere end de traditionelle sparepærer, men det kan sagtens betale sig at betale ekstra for de holdbare lyskilder, hvor du får et bedre lys og længere levetid. LED-teknologien udvikles konstant, og i dag er CRI (farvegengivelsen) ved LED-pærer rigtig god i forhold til de første LED-pærer på markedet.

Halogenpærer har en rigtig god CRI og ligner traditionelle glødepærer, hvor midten er erstattet af en lille halogenpære. Halogenpærer kan bruges til alle typer lysdæmpere og er billigere end de fleste LED-pærer. Levetiden er dog kortere og strømforbruget højere, ligesom man skal være opmærksom på, at disse pærer bliver varmere end LED-pærer.

køb lyskilder til lamper online - stort udvalg, gratis fragt

Lyskilder

Faldende orden

Varer 26-50 af 70

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 26-50 af 70

Side
pr. side
Viser butikker tættest på