Nuura

Designlamper fra Nuura online med fri fragt

 

Nuura

Nuura er et dansk brand, som i en kombination af elegant design, høj kvalitet og den nyeste teknologi har en klar mission om at producere unik og æstetisk kvalitetsbelysning.

Nuura er opdelt i fem kollektioner: Blossi, Anoli, Apiales, Miira og Liila - alle inspireret af det nordiske lys og natur, hvilket på flotteste vis kommer til udtryk i deres betagende designserier. Vi forhandler hele udvalget fra Nuura, og har du spørgsmål til de smukke produkter, eller ønsker du et tilbud på flere af lamperne, så kontakt os endelig. Nederst her på siden kan du læse mere om serierne og designeren bag.

Kontakt os for et godt tilbud

Faldende orden

Varer 26-41 af 41

Side
pr. side
 1. Nuura Liila 12 Opal Væg/Loft
  25.999,00 DKK
 2. Nuura Liila 12 Optic Væg/Loft
  25.999,00 DKK
 3. Nuura Miira 1 Large Opal Grå
  2.999,00 DKK
 4. Nuura Miira 1 Opal Pendel Grå
  2.399,00 DKK
 5. Nuura Miira 1 Opal Pendel Messing
  Special pris 2.045,00 DKK Normalpris 2.699,00 DKK
 6. Nuura Miira 1 Optic Pendel Grå
  2.399,00 DKK
 7. Nuura Miira 4 Opal Pendel Grå
  6.699,00 DKK
 8. Nuura Miira 4 Optic Pendel Grå
  6.699,00 DKK
 9. Nuura Miira Bordlampe Opal
  2.599,00 DKK
 10. Nuura Miira Bordlampe Optic
  2.599,00 DKK
 11. Nuura Miira Væglampe Opal
  2.399,00 DKK
 12. Nuura Miira Væglampe Optic
  2.399,00 DKK
Faldende orden

Varer 26-41 af 41

Side
pr. side

Nuura lamper - online forhandler

Nuura og designeren bag; Sofie Refer

Sofie Refer står bag designet til de elegante og moderne lamper fra det danske brand Nuura. Et brand, der har ladet sig inspirere af det nordiske lys, hvilket tydeligt fremgår af lamperne, som har et dragende og fuldendt nordisk look. Nuura består af fem smukke kollektioner; Blossi, Anoli, Apiales, Miira og Liila, hvor både en lysekrone, pendler samt bord,- væg- og loftlamper er inkluderet.

Sofie Refer - designer bag Nuura

Om Sofie Refer, dansk lysdesigner

Sofie Refer er en dansk lysdesigner, uddannet fra Danmarks Designskole i 2003. Hun er i dybt forankret i den skandinaviske designtradition, hvor hun anser respekt for naturen og dét at kunne se det smukke i enkelhed, som to afgørende kvaliteter i den nordiske designtradition. Dette kommer til udtryk i hendes design af de fire Nuura-kollektioner.

Sofie Refer er i særdeleshed inspireret af det nordiske lys, og derfor stræber hun efter at balancere enkelhed og storhed, samtidig med at hun vil skabe et rent, blødt og sanseligt lys. Sofie Refer har sit speciale indenfor glas og belysning, hvor hun har vundet flere internationale priser for sine design, bl.a. Elle Decoration Collection 2009.

Nuura – Sofistikeret, elegant og nordisk inspireret

Nuura er et dansk belysningbrand, der har fokus på indbydende, sanselig og nordisk belysning. Brandets udgangspunkt og inspiration findes i den nordiske æstetik og natur, hvor enkelhed og overdådighed præger de stilfulde og betagende designs. Nuura kombinerer glas og metal, og der anvendes kun de bedste kvalitetsmaterialer i produktionen af lamperne. Alle lamper kan desuden tilsluttes lysdæmperfunktion. På den måde kan du lade dig betage af det håndlavede glas og den bløde, sanselige lysoplevelse med en lampe fra Nuura, som består af fire kollektioner; Blossi, Anoli, Miira og Liila.

Nuura Blossi-kollektionen

Blossi er skabt til at give boligen et blødt, indirekte lys, som har ladet sig inspirere af det gyldne nordiske efterårslys. Lamperne fra Blossi-kollektionen har elegante, afrundede glasskærme, som medvirker til at give kollektionen et flot og fuldendt nordisk touch. Derudover er lamperne i denne kollektion med den absolut nyeste LED-teknologi, hvilket i særdeleshed gør lamperne moderne.

Nuura Anoli-kollektionen

Anoli er en sofistikeret lampekollektion, hvor pendlernes elegante dråbeform og varme glød danner essensen af hele kollektionens udtryk. Lamperne er netop en kombination og sammensmeltning af dråber fra den stille efterårsregn og det nordiske lys, hvilket giver de smukkeste lamper. I kollektionen fås både enkelte pendler samt pendelsæt med tre, seks eller 13 pendler, som alle kan tilpasses både til private hjem og større offentlige arealer.

Nuura Lamper inspiration - fri fragt

Nuura Miira-kollektionen

Miira betyder smukt syn, og kollektionen favner netop nordisk elegance og funktion i et. Lamperne i serien komplementer hinanden på flotteste vis, og med sit smukke lys spreder de en helt unik stemning. Kollektionen tager udgangspunkt i lysekronen, som fortolkes til både pendler, væg- og bordlamper, fremstillet af højeste kvalitet, der tager sig flot ud både i private hjem eller i større eksklusive indretninger.

Nuura Liila-kollektionen

Liila betyder guddommelig leg, og kollektionen leger netop med lyset, med væggen og med den måde, hvorpå vi normalt anskuer vægbelysning. Derfor passer navnet i høj grad til kollektionen. Liila er en skulptur til væggen eller loftet, som spreder et behageligt og hyggeligt lys til det rum, hvori lampen placeres. I kollektionen fås udover enkelte væg- og loftlamper også en væglysekrone, som kan tilpasses ethvert privat hjem eller projekt.

Nuura Apiales-kollektionen

Apiales er et smukt bud på en moderne lysekrone, som hænger perfekt i den skandinaviske bolig. Apiales fås i to størrelser og i farverne sort og messing. Lysekronens lyskilder er skjult i opalglaskugler, som breder et diffust og behageligt lys omkring lampen. Inspirationen til serien er fundet i blomster, hvor pendlens form leder tankerne hen til blomsterstilke og blomsterhoveder. Apiales er en flot pendel over spisebordet, i større opholdsrum samt i loungeområder.

Nuura Lamper Apiales inspiration - fri fragt

Viser butikker tættest på