Cub Cadet

Cub Cadet Robotplæneklippere

Cub Cadet er teknologi i høj kvalitet med overlegen brugervenlighed og optimale slutresultater. Amerikanske MTD står bag mærket og har 50 års erfaring med produktion af havemaskiner.

I 2017 købte virksomheden Robomow, og derfor er serien af XR-robotter baseret på samme teknologi med de høje standarder og på samme fabrik. Med robotplæneklippere fra Cub Cadet får du en robot, der yder optimalt på plæner fra 500 til 3.600 m2, med en brugervenlighed der er helt i top og gode tilpasningsmuligheder til din plæne. Alle Cub Cadet robotplæneklippere i XR Enduro-serien har regnsensor, kan tilkobles en app og indstilles til forskellige zoner på plænen. Her på siden finder du de mest populære modeller fra Cub Cadet til de bedste priser.

Kontakt os for et godt tilbud    Gå til Cub Cadet Reservedele
køb Cub Cadet online med fri fragt
Faldende orden

1 vare

pr. side
  1. XR5 RoboHome
    Special pris 995,00 DKK Normalpris 1.499,00 DKK
Faldende orden

1 vare

pr. side

Cub Cadet XR robotplaeneklipper- Fri fragt

Cub Cadet XR Enduro Series

XR Enduro-serien har robotplæneklippere i højeste kvalitet med brugervenlighed og et perfekt slutresultat i fokus. Teknologien i Cub Cadet sikrer et hurtigt og godt resultat, og muligheden for at tilkoble din robotplæneklipper til en Cub Cadet-app gør brugervenligheden sublim. En lang række af XR-modellerne er nu udstyret med et smarte GPS-system.

Fordelene ved Cub Cadet XR Enduro Series

Veludstyrede motorer sikrer et hurtigt og godt resultat

App'en sikrer den bedste brugervenlighed

Regnsensor og robust design til danske forhold

Følg din Cub Cadet gennem GPS-modulet.

Kan tilpasses din plæne med flere zoner og områder


Få Professionel vejledning hos vores eksperter

Kurt Jensen Company

Kurt Jensen

Telefon: 97 27 78 10

Email: [email protected]

Jesper Jensen Company

Jesper Madsen

Telefon: 97 22 20 88

Email: [email protected]

Christoffer Jensen Company

Christoffer Jensen

Telefon: 97 22 20 88

Email: [email protected]

Robotplaeneklipper tilbehoer

Skal vi montere din robotplæneklipper?

Autoriseret montering i hele Danmark

Montering inden for 7 - 10 hverdage

Læs mere om montering herOm Cub Cadet

Cub Cadet er ejet af den amerikanske virksomhed MTD, som i mere end 50 år har produceret kraftfulde havemaskiner til erhverv og private haveejere. I 2017 købte virksomheden Robomow, og MTD sælger i dag robotplæneklippere fra både Robomow og Cub Cadet. Med en omfattende erfaring fra produktion af forskellige havemaskiner, kan MTD, med opkøbet af Robomow, kombinere nogle vigtige styrker for robotplæneklippere: Effektiviteten og brugervenligheden fra Robomow kombineres med den kraftfulde teknologi og knowhow fra MTD's hidtidige erfaring med produktion af havemaskiner.

I 2018 præsenterede MTD deres første serie af robotplæneklippere fra Cub Cadet, serien XR Enduro, som er skabt ud fra Robomows nuværende kvalitet og teknologi, og derfor er baseret på mere end 15 års erfaring med kvalitets robotplæneklippere. Serien tilbyder robuste og teknologisk innovative robotter med den højeste brugervenlighed og perfekte resultater. MTD's plan med Cub Cadet er, at XR-seriens robotplæneklippere skal videreudvikles yderligere, så disse robotplæneklippere får kraftigere motorer, større kapacitet og altid har de seneste opdateringer inden for brugervenlighed og styring.

Kontakt os for et godt tilbud


Når du handler robotplæneklipper hos os

Vi er en af Danmarks ældste forhandlere af robotplæneklippere, med mere end 15 års erfaring. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål - og send os gerne en tegning over din have, så vi sammen kan finde den perfekte løsning.

Gratis rådgivning af eksperter tlf. 97 22 20 88

Gratis levering i hele landet

Lagerførende af reservedele og tilbehør

Prisgaranti på alle vores mærker og modeller

Lad os montere din robotplæneklipper. Læs mere her


 Testvinder

Robomow har, med sine produkter i absolut topklasse, vundet adskillige forbrugertests.

Robomow Testvinder - Bedst i test

Viser butikker tættest på