Yuh Væglampe Hvid/Messing

4.095,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5714693075492

Yuh Væglampe fra Louis Poulsen – Hvid/Messing

Louis Poulsen har i samarbejde med GamFratesi udviklet denne nye variant af Yuh væglampen, som kommer i en stilren hvid farve med en messing krop og base. Yuh er den fonetiske form af ‘you’ og bogstaverne repræsenterer lyden, som man laver med stemmen for at sige ‘you’. Et af de vigtigste egenskaber ved designet, er det personlige aspekt. En lampe der er skabt til at lyse netop rundt om dig, deraf også navnet.

Yuh væglampen er fleksibel og optager meget lidt plads. Lampeskærmen kan rotere, hæves og sænkes, så man kan belyse og skabe god stemning på netop det ønskede område. En simpel form skabt ud af fra en cirkel og en streg. Yuh lampen har et retningsbestemt, nedadrettet og blændfrit lys. Skærmens vinkel kan justeres for optimering af lysdistributionen. Den smalle åbning i toppen af skærmen giver en stemningsfuld belysning op ad stangen. Lampen tændes, slukkes og dæmpes øverst på standeren. Den indbyggede LED teknologi giver god lyskvalitet og kan dæmpes trinløst fra 100% til 15%. Der er timer-funktion til automatisk slukning, som kan indstilles til 4 timer eller 8 timer. Der er desuden mulighed for indstilling af et bestemt lysniveau, når lampen tændes.

Yuh væglampen giver et godt læselys, som du justerer derhen, hvor behovet er. Lyset er samtidig behageligt og blændfrit. Yuh væglampen er ideel at bruge på kontoret, i stuens læsehjørne eller i soveværelset.

Historien om GamFratesi

GamFratesi blev etableret i 2006 af den danske arkitekt Stine Gam (f. 1975) og den italienske arkitekt Enrico Fratesi (f. 1978). Designduoen mødtes, mens de begge studerede i Italien i 2004. GamFratesi har studie i København, men rejser ofte til deres base i Pesaro i Italien. GamFratesi får meget af deres kreative drive fra fusionen mellem tradition og fornyelse. De trækker på den klassiske danske design tradition med formen, der følger funktionen og den klassiske italienske mere intellektuelle og konceptuelle tilgang til design. I krydsfeltet af deres to kulturer skaber GamFratesi deres design, der respektfuldt afspejler traditionen, mens samtidig også peger frem mod et nyt udtryk.

Specifikationer

Design: GamFratesi.
Materiale: Aluminium/messing
Overflade: Mat, vådmalet hvid.
Ledningslængde: 2,5m. hvid plast.
Vægt: 2,5 kg.
Størrelse: 296 x 626 x 296 mm.
Lyskilder: integreret 10W LED, 2700 Kelvin 
LED-levetid: 100.000 timer.

LED-funktioner

Afbryder integreret i lampen, som styrer funktionerne: Ved tænk/sluk tones lyset ind/ud.
Trinløs dæmp af lyset til ønsket niveau mellem 15% og 100%
Timer-funktion til automatisk slukning.
Kan indstilles til 4 timer/8 timer
Mulighed for indstilling af bestemt lysniveau ved tænd/sluk, aktuel når vægafbryderen anvendes.
LED reserve kit er tilgængelig.

Write Your Own Review
Du anmelder:Yuh Væglampe Hvid/Messing
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Yuh Væglampe Hvid/Messing

Nyheder fra Louis Poulsen

 1. Panthella Mini Messing
  4.995,00 DKK
 2. Panthella Bord 320 Opal
  Special pris 2.845,00 DKK Normalpris 3.695,00 DKK
 3. Panthella Bord 320 Messing
  5.995,00 DKK
 4. Panthella Bord 320 Krom
  Special pris 3.695,00 DKK Normalpris 4.995,00 DKK
Viser butikker tættest på