Yuh Gulvlampe Sort Messing

Yuh Gulvlampe Sort Messing

Louis_Poulsen_AJ_gulvlampe_aubergine.jpg

AJ Gulvlampe Aubergine

Yuh Gulvlampe Hvid Messing

5.495,00 DKK
1 - 5 hverdage
Varenr
5714693076543

Yuh Gulvlampe fra Louis Poulsen – Hvid/Messing

Louis Poulsen har i samarbejde med GamFratesi udviklet denne nye variant af Yuh gulvlampen, som kommer i en stilren hvid farve med en messing krop og en marmor base. Yuh er den fonetiske form af ‘you’ og bogstaverne repræsenterer lyden, som man laver med stemmen for at sige ‘you’. Et af de vigtigste egenskaber ved designet, er det personlige aspekt. En lampe der er skabt til at lyse netop rundt om dig, deraf også navnet.

Yuh gulvlampen er fleksibel og optager kun lidt plads. Lampeskærmen kan rotere, hæves og sænkes, så man kan belyse og skabe god stemning på netop det ønskede område. En simpel form skabt ud af fra en cirkel og en streg. Yuh lampen har et retningsbestemt, nedadrettet og blændfrit lys. Skærmens vinkel kan justeres for optimering af lysdistributionen. Den smalle åbning i toppen af skærmen giver en stemningsfuld belysning op ad stangen. Lampen tændes, slukkes og dæmpes øverst på standeren. Den indbyggede LED teknologi giver god lyskvalitet og kan dæmpes trinløst fra 100% til 15%. Der er timer-funktion til automatisk slukning, som kan indstilles til 4 timer eller 8 timer. Der er desuden mulighed for indstilling af et bestemt lysniveau, når lampen tændes.

Yuh gulvlampen giver et godt arbejdslys, som samtidig er behageligt og blændfrit. Yuh gulvlampen er ideel at bruge i stuen, på kontoret, i entreen eller i soveværelset.

Historien om GamFratesi

GamFratesi blev etableret i 2006 af den danske arkitekt Stine Gam (f. 1975) og den italienske arkitekt Enrico Fratesi (f. 1978). Designduoen mødtes, mens de begge studerede i Italien i 2004. GamFratesi har studie i København, men rejser ofte til deres base i Pesaro i Italien. GamFratesi får meget af deres kreative drive fra fusionen mellem tradition og fornyelse. De trækker på den klassiske danske design tradition med formen, der følger funktionen og den klassiske italienske mere intellektuelle og konceptuelle tilgang til design. I krydsfeltet af deres to kulturer skaber GamFratesi deres design, der respektfuldt afspejler traditionen, mens samtidig også peger frem mod et nyt udtryk.

Specifikationer

Design: GamFratesi.
Materiale: Børstet marmor. Skærm: Aluminium. 
Overflade: Mat, vådmalet hvid.
Ledningslængde: 2,5m. hvid plast.
Vægt: 6 kg.
Størrelse: 240 x 1400 x 240 mm.
Lyskilder: integreret 10W LED, 2700 Kelvin 
LED-levetid: 100.000 timer.

LED-funktioner

Afbryder integreret i lampen, som styrer funktionerne: Ved tænk/sluk tones lyset ind/ud.
Trinløs dæmp af lyset til ønsket niveau mellem 15% og 100%
Timer-funktion til automatisk slukning.
Kan indstilles til 4 timer/8 timer
Mulighed for indstilling af bestemt lysniveau ved tænd/sluk, aktuel når vægafbryderen anvendes.
LED reserve kit er tilgængelig.

Write Your Own Review
Du anmelder:Yuh Gulvlampe Hvid Messing
Din anmeldelse
Contact us regarding this product
Spørgsmål om:Yuh Gulvlampe Hvid Messing

Nyheder fra Louis Poulsen

 1. AJ Bordlampe Mini Sort
  4.895,00 DKK
 2. AJ Bordlampe Mini Lys Grå
  4.895,00 DKK
 3. AJ Bordlampe Mini Rustfri Stål
  5.495,00 DKK
 4. AJ Væglampe Rustfri Stål
  4.995,00 DKK