VL38 Bordlampe hvid

3.995,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5703411682562

VL38 bordlampe i børstet messing og pulverlakeret aluminium - hvid

VL38 familien er rundet af funktionalismen. Lampehovedet er organisk formet, hvidlakeret og skråt afskåret. Lampens arm, der er udført i messing, er konstrueret med et lille hængsel øverst, som gør lampehovedet indstilleligt. Armaturet giver et præcist, nedadrettet lys, særdeles velegnet som arbejdslys eller som generel belysning.

VL38 bordlampe blev oprindeligt designet af Vilhelm Lauritzen i samarbejde med Louis Poulsen i anledning af opførslen af Radiohuset på Frederiksberg, der i dag huser det Kongelige Danske Musikakademi.

Historien om Vilhelm Lauritzen
Vilhelm Lauritzen (1894-1984) er en af Danmarks mest betydende arkitekter nogensinde, og han var den banebrydende repræsentant for funktionalismen i Danmark. Han er arkitekten bag en række kendte bygninger, bl.a. Nørrebro Teater, Daells Varehus (i dag Skt. Petri Hotel), Radiohuset og den berømte Terminal 39 i Kastrup Luthavn. Andre væsentlige bygninger tegnet af Vilhelm Lauritzen er Folkets Hus (Vega), Shellhuset og den danske ambassade i Washington. Især Radiohuset og den tidligste Kastrup Lufthavn, der begge er fredede, betragtes som enestående monumenter over modernismen i europæisk bygningskunst.

Specifikationer
Design: Vilhelm Lauritzen
Materiale: Fod i støbt zink, skærm i pulverlakeret optrukket aluminium og stander i børstet messing
Farve: Hvid
Dimension: Højde 380mm. Base Ø175mm. Hoved Ø135mm.
Lyskilde: Indbygget 10W LED
Kelvin: 2700K
Klasse: IP20 godkendt
Ledningslængde: 3,3m.
Energiklasse: A++
LED-levetid: 100.000 timer

Write Your Own Review
Du anmelder:VL38 Bordlampe hvid
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:VL38 Bordlampe hvid
Viser butikker tættest på