Twist Egg Pendel Ø15 – Opal/Sort

1.299,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5705639739363

Twist Pendel Ø15 – Opal/Sort                         

Elegant pendel med unikke twistede former

Twist pendlen fra danske Halo Design har et ovalt design med snoede former i det fine opalglas. Dette giver et enestående og spændende udtryk i boligindretningen. Det hvide opalglas sikrer samtidig at lyset spredes på flotteste vis ud i rummet.

Du kan placere pendlen flere steder i hjemmet, f.eks. over sofabordet, køkkenøen eller i mørkt hjørne i stuen. Du kan også vælge at hænge flere Twist pendler på en række eller i en klynge, hvor du eksempelvis kan kombinere flere af modellerne fra Twist-serien.

Lampen er udviklet i materialer af høj kvalitet og kommer i to udgaver; matsort og messing. Denne model har en sort finish, som står i flot kontrast til det hvide opalglas. Se også Twist Pendel Ø15 Opal/Messing.

Tilvælg en tretrins-pære, hvis du ønsker et dæmpbart lys fra lampen. Med en tretrins-pære er det nemlig muligt at dæmpe lyset i tre niveauer blot ved at trykke på afbryderen - for hvert klik ændres lysstyrken - og du får derfor et dæmpbart lys helt uden at skulle montere en lysdæmper på din stikkontakt.

Specifikationer:
Materiale: Metal og opalglas
Farve: Opal og sort
Højde: 23 cm
Diameter: 15 cm
Lyskilde: G9 maks. 28 W
Ledning: 250 cm sort stofledning
Designer: Michael Waltersdorff & Emanuele Patton


Write Your Own Review
Du anmelder:Twist Egg Pendel Ø15 – Opal/Sort
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Twist Egg Pendel Ø15 – Opal/Sort
Viser butikker tættest på