Tolomeo Micro Bord Blå

1.755,00 DKK
1 - 3 uger
Varenr
A011850

Artemide Tolomeo Bordlampe Micro i blank blå farve

Den populære arkitekt lampe fra Artemide er en god arbejdslampe idet den er fleksibel og giver et godt lys. Nu fås lampen i spændende nye farver, hvoraf dette er den blå. Samtidig har lampen et enkelt og elegant design, og farverne er derfor en fin måde at skræddersy lampen til din bolig.

Trods lampen beskrives som "Micro" er en af de mest solgte af Tolomeo størrelserne, da den passer til mindre skriveborde. Lampen er udstyret med tænd/sluk knap på toppen, så du nemt og enkelt kan betjene den.

Artemide blev grundlagt af Ernesto Gismoni og Sergio Mazza i 1959 og leverer i dag designer lamper over hele verden. Artemide har en målsætning om lys som menneskers tro følgesvend - som en kilde til fysisk og mental komfort. Mange af lamperne fra Artemide har skrevet historie og er repræsenteret på nogle af de mest prestigefyldte museer i verden. Tolomeo er blot et eksempel på en lampe fra Artemide, der skaber en perfekt balance mellem funktionalitet og design. Artemide lamper er italiensk design, når det er bedst.

Denne model er med base Ø 17 cm i aluminium.

Materiale: Aluminium
Farve: Blå
Højde: 37 cm
Max højde: 77 cm
Lampefod diameter: 17 cm
Lyskilde: 40 watt Eco Halogen E27 

Write Your Own Review
Du anmelder:Tolomeo Micro Bord Blå
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Tolomeo Micro Bord Blå

Populære Artemide produkter

  1. Tolomeo Parete Mini Alu
    Special pris 1.339,05 DKK Normalpris 1.695,00 DKK
  2. Tolomeo Diffusore Ø18 Væg Pergament
    2.100,00 DKK
  3. Demetra bordlampe, Hvid
    2.780,00 DKK
Viser butikker tættest på