Tala Voronoi II-LED 3W Sæt ll

1.928,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5060400151462-2

Tala Tala Voronoi II-LED 3W med fatning i mørk eller lys egetræ

Det smukke sæt med det organiske og stilrene udtryk indeholder en Voronoi II LED-lyskilde og en fatning i mørk eller lys eg.

Tala Voronoi II-LED 3W er en del af Talas Designkollektion, som består af pærer med forskellige skulpturelle former, der leder tankerne hen på naturens mønstre og silhuetter. Navnet Voronoi stammer fra voronoi mønstrene, som blev fundet i netop naturen. De fire designere i Tala skabte en 3D-model af dette mønster, hvis kanter de glattede ud for at simulere naturlig erosion over tid.

Resultatet af ovenstående blev blandt andre Tala Voronoi II-LED 3W lyskilden, som er en del af en helt unik kollektion af mundblæste pærer. Det er en kompakt og afrundet pære, der med dens simple form giver den et væld af perspektiver, alt efter den vinkel, hvor den betragtes fra. Her er lyskilden kombineret med en smuk egetræsfatning i enten mørk eller lys eg. Materialesammensætningen understreger inspirationen fundet i naturen og det flotte look passer perfekt til den moderne, skandinaviske indretning, hvor materialevalg er i fokus.

Tala Voronoi II-LED 3W er ganske enkel i sit udtryk, og den passer ind i enhver moderne indretning. Den smukke LED-pære tager sig godt ud i alle hjemmets rum, eksempelvis i en klynge over spisebordet, i hjørnet af opholdsrum og entre, eller ved stuens hyggelige læsekrog. En smuk mulighed for indretning er at kombinere de forskellige lyskilder og fatninger i størrelser og materialer, for et dynamisk og spændende look.

Specifikationer
Producent: Tala
Materiale: Messinghætte, mundblæst glas
Materiale, fatning: Messing og Egetræ, mørk/lys
Diameter: 16,5 cm.
Højde, lyskilde: 30 cm.
Højde, fatning: 6,5 cm.
Sokkel: E27
Lyskilde: 3W – 120 lumen
Kelvin: 2200
Dæmpbar: Med bagkantsdæmper

Write Your Own Review
Du anmelder:Tala Voronoi II-LED 3W Sæt ll
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Tala Voronoi II-LED 3W Sæt ll

Populære Tala produkter

  1. Tala Voronoi II-LED 3W Sæt
    1.548,00 DKK
  2. Tala Voronoi II-LED 3W Sæt ll
    1.928,00 DKK
  3. Tala Voronoi III-LED 5W Sæt
    3.014,00 DKK
Viser butikker tættest på