Ribbon Mini Pendel

449,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5710302021645

UMAGE Ribbon Mini Pendel

Ribbon Mini Skærm er en stilistisk flot og elegant lampeskærm, som både kan anvendes som pendel, væglampe, bordlampe eller gulvlampe. Sammensæt lampen på den måde du ønsker ved at tilkøbe pendelophæng eller stativ til skærmen, da dette ikke er en del af produktet. Ribbon Mini Skærm fås også i en medium-udgave, hvis diameter måler 59,5 cm.

Ribbon Mini Skærm har et spektakulært design, som medvirker til at give hjemmet et flot og udtryksfuldt udseende. Ribbon giver et behageligt lys, som spredes i hele rummet. Derudover er det et designikon i sig selv – tændt såvel som slukket. Ribbon Mini Skærm giver et moderne og stilfuldt udtryk i ethvert hjem.

Denne lampeskærm fra UMAGE tager sig flot ud i flere kombinationer i hjemmet. Hæng den eventuelt som en pendel over spisebordet, i stuens hyggekrog eller over trappeopgangen til 1. sal, eller anvend den som væglampe i soveværelset. Ribbon Mini Skærm er et perfekt valg ind i den skandinaviske boligindretning, hvor den også med fordel kan kombineres med Ribbon Medium Skærm.

Om UMAGE
UMAGE er et dansk belysningsbrand i høj kvalitet, som bringer den skandinaviske designtradition frem. Det er en kombination af æstetik, enkelthed og funktionalitet, der præger designet. Navnet stammer fra det danske ord umage, hvilket netop er noget, som kendetegner de fine produkter fra UMAGE. Det er lækkert design i absolut høj kvalitet, hvor der er lagt umage bag arbejdet.

Specifikationer:
Design: UMAGE.
Materiale: Polypropylene & polykarbonat (plast).
Farve: Hvid.
Diameter: 33 cm.
Højde: 19 cm.
Lyskilde: E27 – maks 15 W. LED.
Ledning: Ophæng (fatning, ledning og baldakin) skal tilkøbes.

Write Your Own Review
Du anmelder:Ribbon Mini Pendel
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Ribbon Mini Pendel

Populære UMAGE produkter

  1. Silvia Medium Pendel
    599,00 DKK
  2. Alva Medium Pendel
    599,00 DKK
  3. Eos Micro Skærm, Lysegrå
    499,00 DKK
Viser butikker tættest på