Punk Deluxe Bordlampe, Nougat

4.790,00 DKK
1 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
5713874221045

Punk Deluxe bordlampe i smuk nougat-farve, Design By Us

Punk Deluxe bordlampen er en videreudvikling af den elegante Punk bordlampe. Punk Deluxe er udstyret med en base af guldmalet mundblæst glas, der giver lampen et elegant og fornemt udseende. Lampens har en tilhørende stof skærm som findes i flere forskellige flotte farver, hvoraf dette er den flotte nougat-farvede model. 

Lampen giver med sit stilrene og flotte design et elegant udseende til det moderne hjem og giver en behagelig belysning, som bliver komplimenteret af den guldfarvede base. Lampen er med sin guldfarve et statement i indretningen - den skiller sig ud og understreger den personlige stil. Den mørke skærm er et flot match til den gyldne base, og giver denne model et særligt klassisk udtryk.

Punk er designet af Design by Us, der har specialiseret sig i alt inden for designløsninger og tilbyder komplette interiørkoncepter til både boliger samt det kommercielle marked. Gennem deres fantasifulde og utraditionelle tilgang til indretning, produkter og møbler, har de næsten skabt deres eget sprog inden for design.

Primært materiale: Glas
Sekundært materiale: Stof
Fatningstyper: E27
Max watt: 40W
Lampens farve: Guld
Skærmfarve: Nougat (mørkebrun)
Ledningslængde: 150 cm
Skærmhøjde: 25cm
Lampensdiameter: 25cm
Lampe højde: 51cm

Write Your Own Review
Du anmelder:Punk Deluxe Bordlampe, Nougat
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Punk Deluxe Bordlampe, Nougat
Viser butikker tættest på