Punk Bordlampe

Fås både i farverne sort base med marmor fod og grøn base med krom fod.

Angiv i kommentarfeltet hvilke farve De ønsker at bestille varen i.

4.890,00 DKK
1 - 7 hverdage
Varenr
5713874221017

Punk Bordlampe fra Design By Us

Denne flotte bordlampe, er fremstillet af håndblæst glas, der derefter er blevet håndmalet. Lampen fås i to varianter, en komplet sort variant samt en hvor dele af glasset er malet grønt og sølv. Begge varianter er udstyret med en elegant sort stofskærm. Den grønne variant er udstyret med en flot krom bund, hvor derimod den sorte har fået en fornem marmor fod, der fuldender designet hos den sorte variant.
Punk Bordlampe giver med sit flotte og moderne design en god mulighed for at pynte i det moderne hjem og giver en rigtig god lokal belysning. Dette gør at den pynter i et mørk hjørne af dit hjem eller andre steder hvor der er behov for ekstra belysning. 

Punk findes som sagt i to varianter. Derudover findes der en Punk delux, hvor den flotte mørke base, er skiftet ud med en elegant guld base. Hertil findes der flere  valgmuligheder i forhold til lampensskærm. 

Punk er designet af Design by Us, der har specialiseret sig i alt inden for designløsninger og tilbyder komplette interiørkoncepter til både boliger samt det kommercielle marked. Gennem deres fantasifulde og utraditionelle tilgang til indretning, produkter og møbler, har de næsten skabt deres eget sprog inden for design.

Primært materiale: Glas
Sekundært materiale: Stof
Fatningstyper: E27
Max watt: 40W
Lampens farve: Se variant
Skærmfarve: Sort | sølv inderside
Ledningslængde: 150 cm
Skærmhøjde: 25cm
Lampensdiameter: 25cm
Lampe højde: 51cm

Write Your Own Review
Du anmelder:Punk Bordlampe
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Punk Bordlampe

Populære Design By Us produkter

 1. Ballroom Rose
  1.990,00 DKK
 2. Ballroom Rose bordlampe
  2.990,00 DKK
 3. Ballroom The Wall 57 Smoke
  2.960,00 DKK
 4. New Wave Optic Væglampe
  2.740,00 DKK