PH Artichoke Messing Ø 600

73.995,00 DKK
1 - 5 hverdage Forventet levering:
Varenr
5714693042463

Louis Poulsen PH Artichoke eller "Koglen" i messing Ø 600 - Jubilæumsudgave

I anledning af 60 års jubilæet for dette flotte designikon lancerer Louis Poulsen en flot udgave af Koglen i børstet messing, som kan købes fra d. 1. august. Levering vil ske fra 1. september. Louis Poulsen præsenterer løbende disse flotte jubilæumsudgaver af særligt populære lamper, men dette er til dato en af de mest imponerende jubilæums-modeller fra det danske mærke. Koglen kommer i 2018 som en Limited Edition i nummereret og signeret udgave og kan købes indtil d. 31. december - herefter kan den købes i normal udgave fra d. 1. januar 2019.

Den ikoniske Artichoke/Kogle blev designet i 1958 af Poul Henningsen til restaurant Langelinie Pavillionen i København, hvor den stadig hænger den dag i dag. PH Koglen er kendetegnet ved sit unikke og skulpturelle design, og pendlen er i dag verdenskendt, hvor den betragtes som et dansk designikon.

Koglens armatur består af 72 blade fordelt i 12 rækker, og deres indbyrdes placering giver et blændfrit og funktionelt lys uanset betragtningsvinkel. Når man iagttager designet, er det let at forstå navnet, da formen leder tankerne hen på en grankogles form. For at sikre det høje kvalitetsniveau foregår store dele af produktionsprocessen stadig som håndarbejde. PH Artichoke er det internationale navn for PH Kogle, og dette er en fin oversættelse, da designformen i høj grad også minder om en artiskoks former. Denne Ø 600 er denstørste af de to størrelser, jubilæumspendlen fås desuden i en Ø 480 udgave.


Historien om Poul Henningsen

Poul Henningsen (1894-1967). Den mest betydningsfulde belysningsdesigner for Louis Poulsen, og hans ideer ligger til grund for firmaets belysningsfilofi. En kulturpersonlighed der foruden lys bredte sig ud over revy, satire og samfundskritik. Samarbejdet med Louis Poulsen startede i 1925 og fortsatte frem til hans død.


Specifikationer

Design: Poul Henningsen. 
Materiale, Blade: Messing, børstet og lakeret. 
Materiale, Stel: Højglansforkromet stål.
Andre materialer: Top stel: Hvidt, stål. Ophæng: Højglansforkromet aluminium.
Ø 600: Diameter 600mm, højde 580mm.
Vægt: Maks 22,5 kg 
Lyskilde Ø 600: E27, Maks. 230W
Energiklasse: A+ - E

Inklusiv anbefalet LED-pære.

Write Your Own Review
Du anmelder:PH Artichoke Messing Ø 600
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:PH Artichoke Messing Ø 600
Viser butikker tættest på