wallpipe

WallPipe fra Løvens Hule på DR1

WallPipe er et ungt firma i rivende vækst grundet deres smarte koncept med bæredygtige lamper lavet ud af genbrugte vandrør. Du kender dem måske fra Løvens Hule på DR1, men hvem er WallPipe egentlig? Du kan læse meget mere om WallPipe og deres lækre lamper her i artiklen.

Hvem er WallPipe?

WallPipe er det nyeste mærke i vores sortiment og du kender dem måske fra Løvens Hule på DR1. Lisbeth, der ejer WallPipe, valgte at sige ja til en investering fra Christian Arnstedt.

wallpipe lovens hule

Ligesom investoren Christian Arnstedt, så har rigtig mange taget fantastisk godt imod WallPipe og deres bæredygtige koncept. Lamperne fra WallPipe er nemlig lavet ud af genbrugsrør, dog uden at gå på kompromis med kvalitet, funktion og design.

Kvaliteten sikres af dygtige håndværkere, der ligger tid, flid og kærlighed i hver eneste lampe. Dertil sørger de for at bevare det naturlige rå look og historien i de genanvendte materialer.

Bæredygtige lamper ud af vandrør

WallPipe bruger vandrør, der alligevel skal smides ud. Så det kan være nogle af jeres gamle vandrør, som de genanvender til at lave deres smarte lamper. Trods fokus på bæredygtighed og genbrugte materialer, så kan du være helt sikker på at kvaliteten er i top på produkterne fra WallPipe.

Holdbare lamper i høj kvalitet

Lamperne fra WallPipe er lavet i jern og de er derfor utrolig holdbare. Derudover, giver jern et lækkert industrielt og råt look, som er meget moderne og passer godt ind i skandinaviske hjem.

wallpipe jern

WallPipe kendes især for deres væglamper, men nu kan du også finde deres nyhed DeskPipe. DeskPipe er bordlamper, som findes i de samme 3 farver som væglamperne – sort, hvid og grå. Du kan dog være sikker på at hver lampe har sit helt eget unikke præg.

WallPipe Væglamper

WallPipe væglamperne har et rustikt design, som både vil pryde i et moderne hjem, samt en mere klassisk indretning. Væglamperne fra WallPipe vil eksempelvis hænge flot i entreen, hvor de enestående lamper vil skabe blikfang, samtidig med at de vil lyse rummet godt op. Det er dog kun fantasien, der sætter grænser for hvor lamperne kan hænge. Du kan eksempelvis også vælge at hænge dem ved sengebordet i soveværelset eller ved stuens læsehjørne.

wallpipe vaeglampe hvid

De holdbare lamper fra WallPipe kommer til at leve mange år i dit hjem, men du kan altid give dine WallPipe lamper nyt liv ved at vælge en anden type dekorationspære. Du kan eksempelvis vælge en pære med en anden form eller farve på glasset, hvilket altid giver dig muligheden for at sætte dit eget præg på de unikke lamper.

DeskPipe Bordlamper

DeskPipe bordlamperne er den nyeste tilføjelse til sortimentet fra WallPipe. DeskPipe lamperne har et virkelig smart design, som ikke er set andre steder. De unikke og innovative lamper vil med garanti være en showstopper i hjemmet, som vil drage dine gæsters interesse.

deskpipe bordlampe

DeskPipe kan bruges flere steder i indretningen, men du kan fordel bruge bordlampen som skrivebords- eller læselampe. Lamperne giver nemlig et klart og behageligt lys. Hvis du vil have mindre eller mere lys, så kan du altid købe en anden type pære, som passer til lige netop dit behov.

Se lamperne fra WallPipe her.

Brug for råd og vejledning?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning omkring belysningen i dit hjem. Du kan kontakte os her.