moderne lysekroner

Top 4 unikke og moderne lysekroner

Lysekroner kan godt lede tankerne hen mod gamle dage, hvor de hørte til en mere traditionel indretning. Nu til dags findes der mange moderne lysekroner, som vil skabe blikfang og interesse i ethvert nutidigt hjem.

Der findes lysekroner med træk fra de klassiske lysekroner, som har fået et pust af nye tider, så de passer ind i en moderne bolig. Du finder også unikke lysekroner, som er noget helt for sig selv, hvilket er med til at gøre din indretning spændende.

En lysekrone kendetegnes ved at have flere lamper eller lyskilder sammensat i en lampe. Oftest er lysekronen derfor også meget større en enkelt pendel. Lysekroner er derfor velegnede at bruge i store rum, hvor de kan oplyse hele rummet. Du kan eksempelvis hænge en lysekrone i en stor entre, stue, køkkenalrum eller på et kontor. Der findes dog også lysekroner, som er knap så store og derfor kan bruges i mindre rum.

Halo Design - Atom Lysekrone

Atom lysekronen fra danske Halo Design er en af de lidt mindre lysekroner, da den kun er 45 cm i diameter. Da Atom er mindre end en traditionel lysekrone, giver det også muligheden for, at få en lysekrone ind i et mindre rum. Dette vil få rummet til at virke luksuriøst og samtidig større, da lampen vil lyse rummet godt op.

Atom har et enestående design med seks fleksible og justerbare arme, hvorpå der sidder lyskilder i mundblæst glas. Der findes to modeller af lampen – en med opalglas og en med røgfarvet glas. Begge modeller passer fantastisk godt ind i et moderne hjem.

I et moderne hjem bruger man de forskellige rum til mange forskellige formål. Det er derfor super smart, at man kan justere armene på Atom lysekronen og dermed tilpasse lyset alt efter behovet.

atom opal lysekrone

Luceplan – Hope Lysekrone

Hope fra Luceplan er inspireret af de traditionelle prismelysekroner, hvilket er kombineret med moderne teknologi og materialer. De traditionelle glasprismer er skiftet ud med specialslebne polycarbonat-plader, som reflekterer lyset fantastisk godt og giver en spændende lyseffekt.

Hope findes i flere forskellige størrelser, så du nemt kan finde den rette størrelse til din indretning. Du finder også Hope i andre modeller, såsom gulv- og væglampe, så du har mulighed for at gennemføre stilen i hele hjemmet.

Se Luceplan Hope-serien.

luceplan hope lysekrone

Luceplan – Mesh Lysekrone

Mesh fra Luceplan er en fuldstændig unik lysekrone, hvor moderne teknologi er blevet brugt til at skabe en spændende og dekorativ belysning. Mesh er udviklet i stål og er udstyret med LED lysdioder, som giver et rigtig godt lys. Lampen findes i 3 forskellige størrelser, så du nemmere kan finde en størrelse til dit indretningsbehov. Uanset hvilken størrelse du vælger, så vil Mesh lampen med garanti skabe blikfang i indretningen og skabe en god atmosfære i rummet.

Se Luceplan Mesh-serien.

luceplan mesh lysekrone

Nordlux - Manhattan Lysekrone

Manhattan er nyeste skud på stammen fra Nordlux er moderne fortolkning af en klassisk lysekrone. Lampen har en stilfuld sort finish med lækre messing detaljer. Lampens runde former står i smuk kontrast til de to stringente arme, hvilket giver en råt og romantisk look på samme tid.

Manhanttan fra Nordlux passer perfekt ind i en i nordisk og moderne indretning, hvor den eksempelvis vil pryde over spisebordet, køkkenøen eller i entreen. Det er dog kun fantasien der sætter grænser for, hvor denne lampe kunne passe ind, da designet vil klæde de fleste indretningstile.

nordlux manhattan lysekrone

Kontakt os for råd og vejledning

Vi står altid klar til at vejlede dig og give dig flere forslag til moderne lysekroner. Kontakt os her.