UMAGE - æstetik & enkelthed

Byd et blomstrende touch velkommen til hjemmets interiør, med UMAGEs nyeste belysningsserie fremstillet i Skandinavien, Forget Me Not. De skønne lamper fås i tre forskellige størrelser og tre forskellige farver, alle udført i egefiner.

UMAGE står bag mange populære lamper og lampeserier, heriblandt er særligt serier som Asteria, Aluvia, Clava og Eos-serien populære i de danske hjem. Umage er et klassisk dansk ord, som betyder at ’gøre sit allerbedste’ og det formår brandet bestemt at efterleve. Naturen er en grundlæggende inspirationskilde til alle UMAGE designs, og referencer til naturens særpræg vil kunne spores i alt fra formgivning, farver og materialer til funktionaliteten i lamperne.

 

Forget Me Not - Naturens nordiske toner

Forget Me Not-lamperne er lavet i egetræsfiner, dens skandinaviske håndværk og organiske former vil skabe en følelse af varme og skandinavisk natur til ethvert hjem. Med en UMAGE Rosette Mini har du mulighed for at kreere smukke og livlige klynger af Forget Me Not-pendler i forskellige størrelser og farver. Uanset om den hænger alene eller i klynger, tilføre de et blomstrende og ekstraordinært touch til interiøret i hjemmet.

Er du nysgerrig på mere om Forget Me Not-serien fra UMAGE? Gå på opdagelse i lamperne her.   

 

UMAGE - Et brand med omtanke

UMAGE sætter en dyd i at gøre en ekstra indsats for at skabe dansk design, der både er af højeste kvalitet, prisvenlige og skabt med omtanke for miljøet. Deres designs pakkes i flade æsker for at optimere den globale logistik, og gøre dansk design tilgængelig for alle. Æskerne kan efterfølgende anvendes til opbevaring og pynt i reoler eller på diverse overflader.

Er du interesseret i mere om UMAGE og deres sortiment, kan du gå på opdagelse her.