Bolig favorit fra UMAGE

UMAGE har lanceret en ny model til den populære Asteria-serie, senest ankommet medlem er den tidsløse Asteria Move Bordlampe. Det er en transportabel og genopladelig LED-bordlampe, udført i et moderne og simplistisk design.

De små transportable bordlamper er virkelig blevet populære som en del af hjemmets interiør.

Asteria Move Bordlampen vandt også Bolig Magasinets ”Design Favoritter 2021”, så man må sige at den lille bordlampe er blevet taget godt imod. UMAGE gør en ekstra indsats i at skabe smuk dansk design, der møder materialer af høj kvalitet med stor omsorg for miljøet, til nogle priser hvor alle kan være med. Brandet kombinerer æstetik, enkelthed og funktionalitet med udsøgt håndværk. 

 

Asteria Move - Et funktionel design

Asteria Move er en moderne flytbar bordlampe, hvilket betyder den er helt uden ledning. Det tilfører designets detaljer ekstra fokus og samtidig er den supernem at flytte rundt på i hjemmet, så man altid kan have belysningen med sig hvor det ønskes - som fx altanen, terrassen, haven, spisebordet eller på sengebordet for en hyggelig, dæmpet belysning.

Bordlampen er lavet med et indbygget LED-panel med en hvid diffusor, der sikrer en behagelig belysning i rummet. Asteria Move har tre lysintensiteter der kan justeres på lampens base. Batteriet holder helt op til 35 timer og kan nemt oplades ved at placere den oven på en hvilken som helst Qi-opladningsenhed, som Unifier fra UMAGEs egen belysningstilbehør eller med det medfølgende USB-kabel. Unifier er en trådløs oplader til Asteria Move der kan tilkøbes produktet. Den er praktisk, enkel og elegant, man oplader let lampen ved at placere den direkte på Unifier. Den trådløse oplader kan desuden også bruges til opladning af din smartphone, den fås i to forskellige farver, sort/krom og hvid/rose gold.

 

 

Asteria Move fås i syv forskellige farver, og med den lille størrelse og bærbare design er det den perfekte belysning i flere øjeblikke og steder i hjemmet. Bordlampens stilrene aluminium og messingstang der går igennem bordlampen og ned i basen, skaber et enkelt og elegant udtryk, der gør Asteria Move til en tidløs lampe, du med sikkerhed vil elske i mange år. Når du køber en UMAGE lampe, får du samtidig også en fin opbevaringsboks til hjemmets interiør. UMAGE er et brand der har stor fokus på omsorg for miljøet, derfor anvender de også genanvendeligt emballage, udarbejdet som dekorative opbevaringsbokse til hylden eller andre overflader i boligen.

Se hele udvalget af Asteria Move her.