Louis Poulsen Toldbod

Toldbod 120 fra Louis Poulsen i 5 nye farver

Den minimalistiske Toldbod 120 pendel introduceres i en elegant farvepalette med sort, hvid, mørk rosa, lysegrå og blågrå. Køb den fra den 1. februar 2018.

Louis Poulsen har givet den klassiske Toldbod 120 en moderne farve-makeover.

Louis Poulsen designede den oprindelige Toldbod 120-lampe udfra filosofien om, at jo enklere designet er, desto mere anvendeligt er det. De nye farver til Toldbod 120 er valgt med henblik på at videreudvikle dette koncept med en afdæmpet ny farvepalette med sort, hvid, mørk rosa, lysegrå og blågrå. De nye farvetoner giver den velkendte form et friskt og moderne look. De nye varianter kan købes fra den 1. februar 2018.

Ny dekorativ farvepalette.

De nye farver til Toldbod 120 passer til forskellige indretninger og rum. Til forskel fra de oprindelige Toldbod 120-modeller, der er mere farvestrålende udvendigt og farvede på indersiden, fås de nye udgaver af Toldbod 120 i en diskret, elegant farvekombination med sort, hvid, mørk rosa, lysegrå og blågrå, hvilket er i tråd med tendensen inden for nutidens moderne indretning.

Toldbod pendlen hænger pænt alene og fungerer samtidig godt i grupper, hvor du med fordel kan hænge flere sammen på tværs af farver. Der er frit lejde til at hænge pendlerne på række eller i spredte arrangementer i forskellige højder. Denne evne til at fungere sammen var en vigtig overvejelse i forbindelse med udviklingen af det nye farveudvalg. Pendlens bløde, men præcise form gør, at den passer naturligt ind i mange forskellige stilarter og miljøer – lige fra køkkenet, spisestuen og stuen til entréen, kontoret og soveværelset.

Toldbod lamper af Poul Henningsen

Udtænkt af den legendariske lysdesigner Poul Henningsen.

Louis Poulsens designteam udviklede Toldbod 120 i 2009 og baserede designet på pendlens forgængere, Toldbod 290 fra 1982 og Toldbod 155 fra 2006. Hele Toldbod-serien anvender en avanceret lysreflektor baseret på PH Ellipse-reflektoren. Det var det sidste gadebelysningskoncept, som blev udtænkt af den legendariske lysdesigner Poul Henningsen, og som også har vist sig at være fremragende til indendørs brug.

Reflektoren sikrer et blændfrit, ensartet og rundsymmetrisk lys, som er ideelt til både fokuseret arbejdslys og den generelle stemning i rummet. Toldbod retter størstedelen af lyset nedad, hvilket er i tråd med Poul Henningsens filosofi om at forme lyset, så det oplyser rummet uden at skinne direkte ind i øjnene. Toldbod 120-pendlen er lavet i støbt aluminium, hvilket gør den robust og holdbar. Den pulverlakerede overflade giver pendlen en blød, silkemat finish, der også gør det nemt at vedligeholde den.

Hvis du har brug for vejledning er du velkommen til at kontakte os