Flos Wirering lampe og andre nyheder

Simple, indbydende og unikke nyheder fra FLOS

Det italienske designfirma FLOS har efterhånden cementeret en stærk position på markedet for designlamper – primært grundet deres unikke og tidløse lampedesigns. Nu er de atter klar med spændende nyheder, hvor fællesnævneren for disse lamper er et simpelt udtryk og indbydende designs.

Det skulpturelle designobjekt Wirering Væglampe

FLOS præsenterer i samarbejde med FormaFantasma Wirering Væglampen. En væglampe, der med sit elegante design er et bevis på, at simpelt design kan være det smukkeste. Der er ingen tvivl om, at Wirering lampen er et skulpturelt mesterstykke, der ved hjælp af simple komponenter formår at få det maksimale frem i en lampe.

Normalvis vil vi gerne kunne gemme lampens ledning væk, men med denne væglampe er ledningen en del af det essentielle, som udgør lampens helhed – og som netop giver lampen en unik karakter. Den specialfremstillede ledning afgiver elektriske impulser til LED-ringen, som spreder det smukkeste, diffusserede lys. Monteringen af lampen sker med et elegant vægbeslag i top og bund.

Denne lampe passer perfekt ind i den moderne og minimalistiske indretning – eksempelvis i stuen eller opholdsrummet. Ledningen på FLOS Wirering væglampen kan fås i enten hvid, grå eller rosa, alt imens selve ringen kan fås i fem smukke og moderne farver; hvid, grå, rosa, sort eller guld. På den måde giver det altså en stor frihed til at udvælge den farvekombination af ledning og ring, der passer ind i netop dit hjem!

Flos Wirering - køb med fri fragt

Bellhop Battery – en transportabel bordlampe

FLOS Bellhop Battery er en moderne, transportabel bordlampe til dig, der ønsker maksimal fleksibilitet. Den er nemlig uafhængig af ledninger, og derfor kan du både anvende den indendørs og udendørs på terrassen. Lyder det ikke smart?

Med sin fikse størrelse på blot 21 centimeter fylder den ikke særlig meget, og den er derfor, udover at være transportabel, velegnet til at stå i vindueskarmen, i reolen eller på et lille sofabord i stuen. Kun din egen fantasi sætter grænser for, hvor i hjemmet den tager sig flot ud. Lampen spreder et behageligt lys, som skaber en hyggelig atmosfære, og så kan den fås i fire topmoderne farver; hvid, grå, rød og den smukke choko-farve.

FLOS Bellhop Battery er fremstillet i polycarbonat og har en integreret LED-pære. Derudover er den udstyret med en 4-trinsdæmper på midten, som kan justere lyset, alt imens den kan genoplades via det medfølgende Micro USB-C stik. Bordlampen kan holde strøm i op til 24 timer, hvilket også er med til at understrege dens fleksibilitet.

Bellhop bordlampe fra Flos

Den unikke og hyggelige Snoopy Bordlampe i grøn

FLOS Snoopy bordlampen har været på markedet i noget tid i en sort udgave, og nu præsenteres den unikke og simple lampe i en grøn udgave.

Lampen er designet af Achille & Pier Giacomo Castiglioni, og denne designduo har formået at skabe en bordlampe, som både er simpel i sit udtryk, og som samtidig giver et flot og direkte lys. Derfor er den oplagt som læselampe i stuens hyggekrog eller på natbordet, mens den ligeledes egner sig godt til give karakter til eksempelvis entreen. Lampens materiale er en kombination mellem en marmorfod og en blank, grøn skærm, hvilket medvirker til, at den netop står flot og er et unikt kunstværk i sig selv.

FLOS Snoopy Bordlampen er dæmpbar i 4 trin ved hjælp af TOUCH. Man skal derfor blot holde henholdsvis sin tommel- og pegefinger om lampens sorte knap på basen for at dæmpe lyset.

Flos Snoopy bordlampe - køb online

Har du nogle spørgsmål – enten til nyhederne fra FLOS eller vores øvrige produkter, så står vi altid klar til at besvare dem. Kontakt os her.