Piet Hein Sinus lampe

Relancering af Piet Hein Sinus pendel

Den klassiske og stilrene Piet Hein Sinus pendel kan nu fås i tre nye modeller - alle med en indbygget LED-pære. En pære, der både er langtidsholdbar og miljøvenlig.

Piet Hein har netop relanceret Sinus pendel, både 330, 440 og 550-udgaven. Og i denne relancering medfølger en indbygget LED-pære. De sidste par år er LED-pæren blevet populær i de danske hjem, og med en holdbarhed på op til 30 timer længere end en almindelig sparepære sørger den ikke kun for at give dig den helt rette belysning - den er samtidig mere miljøvenlig.

Sinus 330 LED, 440 LED og 550 LED

Lampen er klassisk og tidløs, og det smukke opalglas har et behageligt diffust lys og en svævende, minimalistisk form. Alt efter størrelsen er det en lampe, der passer perfekt over cafébordet, over spisebordet eller i mødelokalet. Sinus 330 LED-modellen er især flot over et lille bord i et hyggeligt hjørne i dit hjem, også i sæt, eller over cafébordet i køkkenet, hvor både Sinus 440 LED og Sinus 550 LED-modellerne egner sig bedre til større rum, eksempelvis i spisestuen eller mødelokalet.

Samlet for modellerne er, at de er inspireret af Sinuskurven, som er en matematisk harmonisk form, og rent teknisk i forhold til belysning medvirker lampens kurve til, at lyset skinner stærkt på det område, man ønsker oplyst. Lyset i forhold til øjet og rummet omkring er blændfrit.

Piet Hein brændte for geometri og matematik. Han havde et unikt talent for at smelte enkelthed, poesi og konkret design sammen ud af selv de mest komplicerede formler. Dette afspejles i den grad i Sinus-lampens udstråling og udseende. Derudover er Piet Hein blevet kendt for sit klassiske design. Et design, der er let og elegant og som rent fysisk ikke fylder meget i rummet, hvilket også er tilfældet for Sinus pendel.