snuffy first light opladelig bordlampe

Nyheder: Opladelige lamper til den mørke tid

Vi har fået nogle spændende nyheder indenfor opladelige lamper fra forskellige leverandører, som vi her vil fortælle jer fordelene ved.

Setago Bordlampe fra &tradition

&tradition har lavet den smarte, opladelige Setago bordlampe, som har et kompakt og holdbart design. Lampen kan både bruges indendørs og udendørs, så der er ingen begrænsninger for hvor du kan placere lampen.

Setago kan samtidig dæmpes i tre trin, så lysstyrken kan justeres alt efter situationen. Bordlampen findes i tre unikke farvevariationer, som med garanti vil give et frisk pust i hjemmet.

Her finder du de tre Setago bordlamper.

setago opladelige bordlamper

Boris og Snuffy First Light fra Mr. Maria

En af vores mest populære børnelamper, Miffy, har nu fået to venner; Boris og Snuffy. De søde opladelige bordlamper er et hit blandt børnene og det forstår man godt. Børnelamperne har nemlig et rigtig sødt design og så er de samtidig udstyret med en LED-lyskilde, som giver et blødt lys, der kan dæmpes i 6 forskellige trin, alt efter behov.

Snuffy og Boris First Light kan oplades via USB-stik, hvor de kan lyse helt op til 24 timer på højeste styrke. Dette gør lamperne yderst velegnet, som vågelys på børneværelset, da de sagtens kan stå tændt hele natten.

Bordlamperne er lavet i blødt silikone, som børnene nemt kan tage i hånden, hvis de vil lege med lamperne. Du skal heller ikke bekymre dig om fedtede fingre, da materialet er virkeligt nemt at tørre af med en våd klud.

Find Miffy, Snuffy og Boris bordlamperne her.

mr maria opladelige bordlamper

Opladelige Bordlamper fra Sabo

Vores sidste bud på nogle smarte opladelige lamper til vintermørket, er lamperne fra Sabo, som findes i tre forskellige former. De opladelige Sabo lamper findes i en stjerne-, sky- eller ballonform.

Lamperne kan både bruges som bord- eller væglampe og er ideelle at bruge på børneværelset, men kan også sagtens bruges i andre indretningssammenhænge. Lamperne giver et hyggeligt lys fra de mange LED-lysdioder. Lyset kan desuden dæmpes i tre trin, hvilket også gør dem særdeles velegnet som vågelamper på børneværelset.

Du finder lamperne fra Sabo her.