moncao pendel dyberg larsen

Nyheder fra Dyberg Larsen

Vi har fået mange nye lamper fra Dyberg Larsen ind i vores sortiment. Vi vil her fortælle dig lidt om de forskellige modeller og deres smarte funktioner.

Monaco-serien fra Dyberg Larsen

Dyberg Larsens nye stilrene serie ”Monaco” består af en bordlampe, en gulvlampe og en pendel med samme minimalistiske og rå udtryk. Denne serie er til dig, som har en enkelt og moderne indretningsstil. Lamperne i Monaco-serien kombinerer det maskuline og feminine udtryk på en rigtig flot måde. Lamperne er nemlig udviklet i rustfri stål, som giver lamperne et råt og nærmest industrielt look. Samtidig har lamperne nogle flotte og afrundede former, som giver dem et smukt og elegant udtryk.

Alle lamperne i Monaco-serien har tre skærme, som har en indvendig hvid lakering. Dette sikrer dig et blødt og behageligt lys, som giver en fantastisk stemning i boligen.

Find Monaco lamperne her.

Ocean-serien fra Dyberg Larsen

Ocean lamperne fra Dyberg Larsen er for dig, som godt kan lide et retro-look eller blot ønsker et unikt og farverigt udtryk i hjemmet. Ocean-serien består af en bordlampe og en gulvlampe, der er inspireret af 1950’erne med et frisk pust af nye tider. Lamperne har et karrygult lampehoved, en messing krop og en mintgrøn base, hvilket er nogle farver, der harmonerer utrolig godt sammen.

Lampernes skærme kan desuden justeres, hvilket gør det muligt at rette lyset derhen hvor behovet er. Dette gør dem yderst velegnet at bruge som læsebelysning i hjemmet.

Se Ocean lamperne her.

Riflet-serien fra Dyberg Larsen

Den riflede lampeserie fra danske Dyberg Larsen er til dig, som har en mere klassisk indretningsstil. Serien består af en bordlampe, en gulvlampe, samt pendler i 2 forskellige størrelser – Ø14 cm og Ø20 cm. Lamperne har alle et smukt, mundblæst opalglas, som sikrer et godt og behageligt lys i rummet. Det fine hvide opalglas har rifler, hvilket giver et unikt og levende udtryk til glasset. Derudover, har lamperne et sort ophæng eller en sort base, som står i flot kontrast til det hvide opalglas.

Du finder Riflet-serien her.

Pyra-serien fra Dyberg Larsen

Pyra-serien består af gulvlamper, bordlamper og pendler i mange forskellige farver, som kan passe ind i flere forskellige indretninger. Lamperne har alle en åben top, hvor lyset flyder opad og lader de lækre detaljer i lampernes top komme til sin ret. Pyra lamperne har alle nogle smukke bløde former, som passer rigtig godt ind i en skandinavisk indretningsstil.

Bordlamperne og gulvlamperne har desuden en smart og klassisk funktion med en træksnor til at tænde og slukke for lamperne.

Se hele Pyra-serien her.

Find den rigtige lampe til dit behov

Er du stadig i tvivl om hvilken lampe, som du skal vælge? Så byder vores sortiment fra Dyberg Larsen på flere enestående lamper, der kan passe ind i mange forskellige indretningsstile. Se hele udvalget fra Dyberg Larsen her.

Vi står selvfølgelig også altid klar til at vejlede dig. Du kan kontakte os her.