Louis Poulsen Nyheder 2022

Belys hjemmets interiør med tidløse designikoner i nye farver, størrelser og varianter. Louis Poulsen lancerer en række produktnyheder i 2022, som er lamper fra nogle af deres mest populære designere. Vi har samlet et lille overblik over produktnyhederne fra Louis Poulsen til den nysgerrige sjæl. 

PH 3/3 & PH 5/5 af Poul Henningsen

Louis Poulsen relancerer i 2022 PH’s lamper i heltalsstørrelser, PH 3/3 og PH 5/5. Poul Henningsen arbejdede igennem årevis på hans ikoniske treskærmssystem med en drøm om at skabe en blændfri og perfekt belysning. PH’s pendler i heltalsstørrelse er blændfrie og bør derfor placeres højt i et rum, hvor de skaber god kvalitetsbelysning og en behagelig stemning.

Relanceringen af PH 3/3 findes i tre varianter, hvor den ene variant har matsorte, pulverlakerede metalskærme. En anden variant i mundblæst opalhvidt glas, og sidst har den tredje variant en overskærm i sort metal kombineret med mundblæst opalhvide mellem- og underglasskærme. PH 5/5 pendlen findes i to varianter, hvor den ene model er med matsorte metalskærme og den anden i en kombination af sort metal og opalhvide glas, som tilfører et stilfuldt og gennemført udtryk til designet. PH-pendlerne i heltalsstørrelser rundes af på flotteste vis med et ophæng og specialdesignet baldakin i samme matsorte lakering. Armaturerne i heltalsstørrelserne ser rundere ud end de lidt lettere ’hybridstørrelser’ PH 3/2 og PH 2/1, og har derfor et lidt andet udtryk – dog er de stadig umiskendeligt PH.  

Du kan se de smukke PH-pendler lige her.

 

PH 80 Gulvlampe – En designklassiker i nye klæder

Louis Poulsen introducerer PH 80 gulvlampen i en flot sort og hvid finish. Den nye monokrome farvepalet fuldender PH 80-serien med sit moderniseret udtryk, og bliver et godt alternativ til den klassiske PH 80 gulvlampe. PH 80 blev første gang lanceret i 1974, som en markering af 80års jubilæet for Poul Henningsens fødsel. Denne designklassiker er også en del af Poul Henningsen treskærmsystem, som han designede allerede i 1925-1926, hvor hans samarbejde med Louis Poulsen begyndte og fortsatte frem til hans død. Poul Henningsen (1894-1967), er den mest betydningsfulde belysningsdesigner for Louis Poulsen, og hans idéer ligger til grund for virksomhedens belysningsfilosofi – som bygger på et fundament af funktion, komfort og atmosfære.

Se udvalget af PH 80 gulvlamperne her.

 

VL Studio af Vilhelm Lauritzen

VL Studio-lamperne relanceres i 2022, og er stadig tro mod deres originale design. VL Studio-familien stammer fra en lampe, der er designet af arkitekten Vilhelm Lauritzen for Radiohuset i København i 1940’erne.

VL Studio Væg- og Bord/Gulvlampe tilfører et moderne touch og en varm stemning til ethvert interiør med sin enkle æstetik og sine eksklusive materialer.

Gå på opdagelse i VL Studio-serien her.

 

Panthella Portable Metal af Verner Panton

Som en fejring af 50-års jubilæet for Panthella, lancerede Louis Poulsen tilbage i oktober 2021, en ny Panthella Portable Metal i fire prangende farver. Panthella Portable Metal er en nedskaleret udgave af Verner Pantons originale Panthella-lampe fra 1971. Den lille genopladelige bordlampe er yderst fleksibel og charmerende, som kan flyttes med rundt i hjemmet alt efter behov. I metalversionen af Panthella er både skærm og den trompetformede fod lavet af metal for, at give en lidt anderledes belysningsoplevelse.

Gå på opdagelse i Panthella Portable her.

 

Panthella i Grey Opal af Verner Panton

Louis Poulsen hylder nu den originale finish fra 1971 ved at relancere tre Panthella-varianter med akrylskærm i grå opal og trompetfod i højglanskrom. De semitransparente opalskærme spreder lyset, så det giver en blød og indbydende belysning af omgivelserne i hjemmet. Det er tre af bordlamperne der lanceres i den originale finish, Panthella 320, Panthella Mini og Panthella Portable V2. De er alle nedskalerede udgaver af Verner Pantons originale Panthella-lampe.

Gå på opdagelse i Panthella Grey Opal her.

 

NJP Mini af Oki Sato & Louis Poulsen

NJP-familien tilføjer et nyt lille medlem, NJP Mini, som skaber en behagelig og rolig stemning, og passer perfekt ind overalt på grund af sin relativt lille størrelse. NJP Mini lanceres i 7 forskellige farver, der alle tilføjer en tidløs kant til det moderne design. NJP-lamperne er designet af Oki Sato, stifter af det japanske designstudie nendo. NJP-lampen er en nyfortolkning af den klassiske arkitektlampe, se alle NJP-lamperne fra Louis Poulsen her.

Gå på opdagelse i NJP serien her.