nyhed-secto-design-lamper

Lamper i naturlige materialer fra Secto Design

Skab en varm atmosfære i hjemmet med Secto lamperne, som passer særdeles godt ind i en skandinavisk indretning. Secto Design er et Finsk belysningsfirma, som tager afsæt i de traditionelle håndværksmetoder med en nytænkende tilgang til designet.

Designet bag Secto lamperne

Lamperne fra Secto Design er alle udviklet i birketræ, som kan fås i flere varianter. Lamperne kan både købes i det naturlige birketræ eller med en hvid, sort eller valnød laminering. Lampernes form giver et enestående lysfald, som skinner igennem det naturlige materiale og giver en blød og behagelig stemning i rummet.

secto-design-varianter

I vores sortiment finder du både pendler, bordlamper og gulvlamper fra Secto Design, hvor pendlerne er blandt de mest populære produkter. 

Pendler fra Secto Design

Pendlerne fra Secto Design er oplagte at bruge som spisebordslamper, da de udsender et behageligt og blændfrit lys. Samtidig vil lampernes elegante design og unikke lysfald skabe et smukt udtryk, som vil tage sig godt ud i en skandinavisk indretningsstil. 

Læs mere her om hvordan du sikrer dig det korrekte valg af spisebordlampe.

Når man taler om lysfald, så er det også vigtigt at lampen hænger i den rigtige højde. Det er nemlig ikke helt ubetydeligt hvad lampen skal bruges til det, da vi har forskellige anbefalinger til højden på lampen, alt efter om den skal hænge over spisebordet, sofabordet eller skrivebordet.

Du kan læse mere om dette i vores guide til hvor højt lamper skal hænge i hjemmet her.

Designeren Seppo Koho

Designeren Seppo Koho laver altid den første prototype selv, da han altid har været interesseret i træhåndværk. Han eksperimenterer ofte med mulighederne ved at bruge træ som et materiale, hvilket også kommer til udtryk i de innovative og smukke Secto lamper.

Seppo Koho’s mål har altid være at lave lamper, som giver et harmonisk lys, der ikke blænder og hvor lyskilden ikke er synlig. Dette ses også i alle lamperne fra Secto Design, hvor lyskilden altid er skjult. Lyset synliggøres i de fascinerende mønstre, der kastet ud i rummet. Sammenspillet mellem lyset og skyggerne i kombination med varmen fra birketræet giver et helt unikt og fascinerende udtryk i indretningen, som fanger folks interesse hele verdenen over.

Bæredygtige lamper fra Secto Design

Alle Secto lamperne er produceret på en økologisk, etisk og socialt bæredygtig måde på en moderne og sikker Finsk fabrik, der sikrer høje standarder for både deres produkter og deres medarbejdere. Når du vælger et autentisk, bæredygtigt designobjekt, så har det indflydelse på mennesker og miljø fra både nær og fjern. Du bringer derfor både varme ind i dit eget hjem og i andres hjem ved at vælge en lampe fra Secto Design, da de har tænkt bæredygtigheden ind i enhver detalje.

Find alle Secto lamperne her.