nuad-belysning

NUAD Belysning

NUAD er det nyeste brand på webshoppen, som byder lamper med et nutidigt og stilrent design skabt i kvalitetsmaterialer. NUAD blev grundlagt i 2019 af de to danskere Mathias og Rune, som er dybt passioneret i design, samt skabelsen af smukke lamper med et funktionelt design. Deres lamper egner sig både til bolig og erhverv.

Gå til alle NUAD lamperne her.

Hvem er NUAD?

NUAD er et dansk belysningsfirma, som finder inspiration i ordinære og ekstraordinære ting, som de to designere Mathias og Rune videreudvikler og perfektionerer. De danske designere har fokus på at æstetik og funktionalitet altid spiller sammen. NUAD består af perfektionister og kreative tænkere, som designer produkter de selv har ledt efter på markedet og som de altid selv kan så inde for. Deres lamper har et moderne og stilrent design, som består af solide, kvalitets materiale. Samtidig med at funktionaliteten er tænkt ind i designet, så lyset og formen på lampen passer til forskellige indretningsbehov.

 

Nuad Radent pendler og væglamper

 

NUAD Radent pendler og væglamper

Radent-serien er NUAD’s debut-serie og man må sige at de to danskere har brillieret med disse smukke kvalitetslamper. Ikke nok med at Radent pendlerne og væglamperne ynder af stil og elegance, så er de også udviklet i solide og holdbare kvalitets materialer. Dertil er lamperne også yderst funktionelle med deres indbyggede LED-tube, som giver et fantastisk lys. Lamperne spreder et behageligt, nedadrettet lys, som især er velegnet til arbejdsbelysning. Der spredes desuden et diffust lys igennem den perforerede metaloverflade, som samtidig sørger for et flot lys ud og opad i rummet.

 

Nuad radent pendel til kontor

 

De aflange Radent væglamper og pendler findes i flere forskellige farver og størrelser, så du nemt finder en model til dit indretningsbehov. De forskellige modeller giver dig desuden muligheden for at fuldende stilen i hele hjemmet. Lamperne er især velegnet til at have hængende på kontoret, i køkkenet eller i spisestuen. Radent lamperne vil dog også hænge flot i en restaurant eller en butik, hvor lampernes elegante design og flotte lys sørger for en god stemning i lokalet.

Har du brug for vejledning?

Kontakt os for et råd og vejledning inden eller efter dit køb. Vi har faglærte eksperter, der står klar til at hjælpe dig med valget af belysning i dit hjem. 

Kom også gerne ned på Silkeborgvej 88 i Herning, hvor du finder mange af lamperne i vores showroom. Vil du gerne se en bestemt lampe, så ring gerne inden på 97 22 20 88, for at sikre dig at lamper er at finde i udstillingen.