køb normann copenhagen lamper online med fri fragt 

Normann Copenhagen belysning

Normann Copenhagen skaber belysning med afsæt i traditionelle designtraditioner, men med en innovativ tilgang til materialevalg og formgivning. Den danske designvirksomhed byder på designs, hvor det traditionelle er udfordret og gentænkt i nye former og materialer.

Gå til alle Normann Copenhagen lamperne her.

Hver detalje er nøje overvejet, udført og sammensat for at skabe en gennemført kollektion af belysning. Resultatet passer perfekt til den skandinaviske bolig med mulighed for at skabe en anderledes, personlig indretning! I udvalget fra Normann Copenhagen finder du lamper til enhver type indretning og behov. Her er både klassisk inspirerede lamper og innovative designs og teknologier. Den danske virksomhed har skabt flere kendte serier bestående af lækre materialesammensætninger, innovative teknologier og spændende materialevalg. Derudover har Normann Copenhagen en fin saml-selv-serie, som gør det muligt at finde flot, personligt design til en god pris.

Normann Copenhagen lamperne

En vigtig designvision for Normann Copenhagen er fokus på designets former og funktionaliteten. Hver detalje - eller mangel heraf - er nøje overvejet og har en funktion, som begrunder dens eksistens. Her er stor fokus på materialevalget, som går perfekt i spænd med den skandinaviske indretning. Der findes både velkendte, større lampeserier og mindre kendte serier, hvor fokus er på innovation og spændende materialer. Se nogle af de udvalgte serier herunder.

 

Normann Copenhagen Bau pendler

Den flotte Bau serie består af pendler i to størrelser lavet i lindetræ. Pendlerne er sammensat på fascinerende vis af træplader, så der dannes et behageligt, spredt lys uden at lyskilden kan ses. Lampen består af træ og fatning, og der er ingen andre materialer - dette skaber et stilrent, smukt udtryk. Bau pendel serien er designet af Vibeke Fonnesberg Schmidt, som har kombineret de geometriske former i en spændende komposition og et kreativt design. Lampen kan samles enkelt via den medfølgende samleanvisning, og da alle delene er påtrykt numre, er det nemt at samle lampen. 


Normann Copenhagen Acrobat bordlampe med LED

Med bordlampen Acrobat har den franske designer March Venot for Normann Copenhagen gentænkt, hvad en bordlampe er og kan. Den simpltiske form og enkle design byder på et fantastisk innovativt design: Lampen har akrobatiske egenskaber med det smarte magnetsystem, som gør det muligt at placere lyskilden lige som du ønsker. Den indbyggede LED-lyskilde har et behageligt og funktionelt lys, som kan rettes hen, hvor det ønskes.


Normann Copenhagen Amp serien

Amp lampeserien byder på både pendler og bordlamper i flere farver, mens pendlerne også fås i flere størrelser. Pendlens blanke fatning i enten marmor eller messing bærer glasskærmen uden nogen samlinger, andet end tyngdekræften. Dette tilfører pendlerne en fin skrøbelighed, og de rene linjer og materialevalget fremhæves flot, når glasskærmen hviler let på fatningen. Materialerne komplimenterer hinanden smukt og passer perfekt til den skandinaviske indretning. Ligesom pendlerne har bordlamperne heller ingen synlige samlinger - dette skaber et stilrent, smukt look.


Normann Copenhagen Eddy LED-bordlamperne

Den smukke Eddy bordlampe fås i tre farver og kombinerer metal og marmor på smuk vis. Bordlampens indbyggede LED-lyskilde skaber et diffust, blødt lys, som fremhæver materialevalget perfekt. Smukke messingdetaljer er prikken over i'et på den elegante bordlampe. Eddy bordlampen har en base af marmor, mens lampens skærm er i metal med den indbyggede LED-lyskilde, som spreder et blødt lys på og omkring lampen. Lyset fremhæver det fine marmor perfekt, så de unikke og changerende farver fremhæves. Eddy bordlampens lys er desuden dæmpbart.


Du kan se alle lamperne fra Normann Copenhagen her.