FollowMe kan lysdaempes - Fri fragt online.

FollowMe Bordlampen

En af vores mest solgte lamper med lysdæmper er FollowMe bordlampen, hvor lyset kan justeres i 3 niveauer ved at trykke 1-3 gange på den lille messing knap. FollowMe bordlampen oplades via USB og du kan derfor forlænge de hyggelige sommeraftener på terrassen eller altanen, selv efter de mørke timer er sprunget frem.

Jensen Company FollowMe bordlampe - Laveste netpris

Miffy Bordlampen

En anden populær lampe med lysdæmper, er Miffy First Light bordlampen. Denne søde lampe er perfekt til børneværelset, hvor den kan dæmpes i 5 trin indtil den passende lysstyrke findes. Miffy bordlampen er altså god, både som hygge belysning om dagen, men også som et vågelys på børneværelset om natten. Miffy lampen oplades også via USB og er lavet i et blødt silikone-materiale, som nemt kan rengøres. Dine børn kan derfor uden problemer tage den i øret og have den med rundt i huset.

Miffy bordlampe fra Jensen Company i Herning

Belid Deluxe Bordlampen

Belid Deluxe bordlampen er også et rigtig godt valg, hvis du leder efter en stilren bordlampe med lysdæmper. Deluxe bordlampen fås i sort, hvid eller grå og har elegante messing detaljer. Lampens lys kan dæmpes på en fin afbryder-drejeknap i messing. Du kan desuden vippe lampens hoved, så lyset rettes derhen hvor behovet er. Belid Deluxe bordlampen fås altså i flere farver og med justerbart lys, så den kan passe til lige netop dit indretningsbehov. Den vil især være god på kontoret, kommoden i entreen eller som sengebordslampe.

Jensen Company forhandler stort udvalg af Belid lamper

Glo-Ball Bordlampen

Den sidste lampe med lysdæmper, som vi anbefaler i denne omgang, er Glo-Ball bordlampen. Til denne lampe kan du selv vælge om du vil have lysdæmper eller en almindelig tænd/sluk knap. Hvis du vælger en lysdæmper til lampen, så vil denne sidde som en knap på ledningen, som du kan rulle op eller ned på for at regulere lysstyrken. Lampen fås i tre forskellige størrelser og er ideel at bruge i alle kroge af hjemmet. Har du f.eks. en hylde, en kommode eller et kaffebord, som mangler lidt belysning, så vil Glo-Ball bordlampen passe perfekt hertil med sit bløde lys.

Glo Ball fra Flos - Fri fragt og hurtig levering

Regulér lyset med Phillips Hue

Skulle din lampe ikke have en lysdæmper integreret, men ønsker du stadig at kunne regulere lysstyrken? Så kan du købe et Phillips Hue White startsæt, så du ikke behøver at installerer en lysdæmper i din stikkontakt. Med Hue startsættet får du to pærer og en fjernbetjening, som skal kobles til Phillips Hue app’en. Her kan du så styre lyset i styrke eller farve, hvis du altså har tilkøbt pærer, som kan skifte farve. Med fjernbetjeningen har du muligheden for at koble hele 50 pærer til app’en på din smartphone. Her kan du også lave nogle automatiserede indstillinger af lyset, hvis du f.eks. er på ferie og ønsker at lyset skal være tændt.

Brug Philips Hue i hjemmet - Stort udvalg online

Hvis du stadig er i tvivl om hvilken lampe du skal vælge, så er du naturligvis altid velkommen til at