Flere typer havemoebler - Stort udvalg online

Fordelene ved Lafuma havemøbler

Der er mange fordele ved at vælge møbler fra Lafuma. Først og fremmest er deres havemøbler bygget i et utroligt holdbart og solidt materiale, som desuden er UV-beskyttet, vandafvisende og friktions-resistent. Derudover, er Lafumas havemøbler meget komfortable og ergonomiske. Skulle du derfor døje med lidt ondt i ryggen eller har du andre skavanker, så skal du helt klart vælge en af Lafuma havestole. Lafuma er fransk kvalitets havemoebler - Køb online

Denne havestol har mange hvilepositioner, så du let kan skubbe den tilbage med benene og opnå den optimale hvilkeposition, herunder den kendte ”nul tyngdekraft”-position, hvor du har benene lidt over hjertet.

Under Lafumas sortiment finder du havemøbler fra  Standard-serien og den mere luksuriøse Previlège-kollektion. Forskellen på serierne er i bund og grund materialet, som betrækket er lavet i. I Previlége-serien får du ofte en blødere og kraftigere polstring på stoffet.

Fordelene ved SACKit havemøbler

RETROit Cobana sækkestole

SACKit har de fedeste sækkestole, som du sidder fantastisk i og som samtidig er lavet i et holdbart og vandafvisende materiale. RETROit Cobana og SQUAREit Cobana sækkestolene fra SACKit fås i mange forskellige farver og de er lavet i et moderne design, som vil se rigtig smart ud på terassen. Skulle det trække op til regn kan du også tage din Cobana sækkestol med indenfor og skabe et hyggehjørne i stuen.

Skal du læne dig lidt mere tilbage og smække benene op, så kan du også købe en puf fra SACKit i samme design som sækkestolene. Sackit til terrassen - Køb online i dag

RETROit hængekøjer

De ergonomiske CHILLit hængekøjer fra SACKit indbyder til hygge og afslapning i haven. Når du ligger i din CHILLit hængekøje kan du nyde solen, læse en god bog eller blot hvile øjnene lidt, imens du har den optimale liggekomfort. Materialet er samtidig utroligt slidstærkt og det vandafvisende materiale gør, at du kan lade høngekøjen stå ude hele sommeren. CHILLit hængekøjen passer godt til designet på resten af SACKits havemøbler, så du kan sagtens sammensætte din egen lille oase med disse møbler, hvor komfort og holdbarhed er i højsæde.

Fordelene ved Cacoon hængekøjer

Er du blevet lidt mere interesseret i at have en hængekøje i haven? Så har Cacoon også nogle super smarte og komfortable hængekøjer med plads til både dig og børnene. Cacoon hængekøjer er utrolig holdbare, da de er designet og lavet af professionelle sejlmagere, som virkelig ved hvad kvalitet går ud på! Hængekøjerne giver desuden mange muligheder til hvordan du kan anvende dem, da de både kan bruges både udenfor og indenfor. Eksempelvis kan du have den hængende udenfor om sommeren, hvor børnene kan lege i den eller du kan få dig et hvil i skyggen af køjen. Til vinter kan du så tage den med indenfor og hænge den foran pejsen eller i et hyggehjørne af stuen.

Du kan se de forskellige modeller af Cacoon hængekøjer her.
 

Jensen Company anbefaler Cacoon haengekøje

Vil du gerne prøve vores havemøbler?

Vi har udvalgte havemøbler fra Lafuma og SACKit i udstillingen på Silkeborgvej 88 i Herning, som du kan komme ned og prøve. Du kan med fordel ringe til os i forvejen for at sikre dig, at vi har de møbler stående, som du kigger på.