valentinsdag-gaveide

Gaveidéer: Den perfekte gave til Valentinsdag

Vil du gerne forkæle din bedre halvdel eller en du holder af? Så giver vi dig her nogle godt gaveidéer til Valentinsdag eller blot en helt almindelig hverdag – for hvem siger at forkælelse kun hører én bestemt dag til?

FollowMe Bordlampe

Den første gaveidé, som de fleste vil glæde sig over, er den populære FollowMe Bordlampe fra Marset. FollowMe Bordlampen er opladelig og kan derfor tages med rundt i hjemmet, alt efter hvor behovet for lyset er. Du kan også tage den med ud på terrassen, hvis der skal være lidt ekstra hygge på de sene aftener ude i haven.

FollowMe lampen findes i 5 flotte farver, så du med garanti kan finde en farve, som vil falde i god smag hos din bedre halvdel. FollowMe udsender et behageligt lys, som kan dæmpes i tre trin, så den både kan være en god lyskilde, samt en hyggelig stemning spreder. Se alle FollowMe Bordlamperne her.

Panthella Portable Bordlampe

Panthella Portable fra Louis Poulsen er enhver kvindes drøm, så hvis du virkelig skal have nogle point i kassen, så er dette den perfekte Valentinsdagsgave.

Panthella Portable Bordlampen er opladelig, så den kan tages med overalt. Bordlampen udsender et helt fantastisk lys, som ligeledes kan dæmpes i 3 forskellige trin. Du finder Panthella Portable her.

Gaveidéer fra Ørskov Design

Skal manden også forkæles lidt, så er det oplagt at vælge en af de lækre produkter fra Ørskov Design. Her finder du smarte forklæder i ægte læder, samt brændekurve i læder eller ruskind.

Udvalget fra Ørskov Design byder også på bløde tæpper og puder, som både kan bruges som gave til kvinder og mænd. De vil med garanti skabe lidt ekstra god stemning og varme derhjemme, når der hygges på sofaen. Se hele udvalget fra Ørskov Design her.

Piet Hein Mini Karlsvognen

Mini Karlsvognen fra Piet Hein byder romantikken indenfor i hjemmet og er en gave, som de fleste ville elske. Piet Hein Mini Karlsvognen har 7 justerbare arme, hvor der kan sættes stearinlys i. Lysestagen er en god gave til begge parter, da den kan sprede hygge i hjemmet hele året rundt. Find Piet Hein Mini Karlsvognen her.

Nordic Kitchen Serveringsbakke

En anden gaveidé kunne være serveringsbakken fra Nordic Kitchen. Serveringsbakken har et lækkert design lavet i egetræ, som stå i flot kontrast til de sorte greb. Nordic Kitchen serveringsbakken er rummelig, så du både kan have morgenmaden og drikkevarer stående på den. Du kan eksempelvis forkæle den du holder af med en lækker morgenmad på sengen serveret på denne flotte bakke. Se Nordic Kitchen serveringsbakken her.

Setago JH27 Bordlampe

Lys kærligheden op med en Setago Bordlampe fra &Tradition. Setago er en opladelig bordlampe, som kan tages med overalt. Bordlampen har et holdbart design og et batteri med lang levetid. Kærligheden fra din bedre halvdel vil bestemt også holde i lang tid med sådan en fin gave.

Lyset kan desuden dæmpes i tre trin, så lampen kan bruges til enhver situation. Setago findes i tre farver, så du helt sikkert kan finde en farve, der falder i god smag hos den du holder af. Se Setago JH27 Bordlamperne her.

Pineapple Bordlampe XS

Den lille Pineapple Bordlampe vil helt sikkert også være et hit hos konen eller kæresten. Pineapple Bordlampen ligner lidt en lotusblomst, som vil stå smukt i vindueskarmen eller på kommoden, hvor den altid vil minde din bedre halvdel om hvor betænksom du er og hvor heldig hun er. Se Pineapple Bordlampe XS her.

Nordic Kitchen Santoku Kokkekniv

Er din mand god i et køkken, så vil han elske denne japanske kokkekniv. Santoku kokkekniven fra Eva Solo er på mange mænds ønskeliste. Kniven gør bare madlavningen lidt sjovere og det er vel også lidt en bonus til dig selv, hvis han gider bruge mere tid i køkkenet.

Santoku kniven er super skarp og er fremstillet på samme måde, som et samuraisværd. Kniven har et let design og så ligger den virkelig godt i hånden. Kniven er velegnet til at skære fisk og grønsager ud til papirstynde skiver eller tern. Den er desuden rigtig god til at afpudse en steg eller skære andet ud til præcision. Du finder Nordic Kitchen Santoku kniven her.

Er du stadig i tvivl om hvilken gave du skal give? Så kan du se nogle af vores andre gaveartikler her.

Vi står selvfølgelig også altid klar til at vejlede dig. Du er mere end velkommen til at kontakte os her.