Frandsen Ball: Smuk Special Edition farve hos Jensen Company

Hvad nu, hvis du helt selv kunne bestemme din nye lampes farve? Hos Jensen Company fik vi valget, og vi er gået med et duset, varmt farvevalg, hvis udtryk forandres på smuk vis, afhængig af omgivelserne, hvori lampen opleves.

Frandsen lamperne i den flotte special edition farve fås som pendel og væglampe. De har opnået et lækkert retro-look, med den matte overflade og dusede orange farve. Special edition farven på det kendte Frandsen design lægger sig i feltet mellem den populære mustard farve og en varm, organisk nuance. 


Frandsen Ball pendlen i Special Edition farve

Pendlen hænger smukt enkeltvis i hjørnet af opholdsrum eller soveværelse, og farven træder perfekt frem, når den kombineres med plakat- og billedvægge, hvor farver og materialer kombineres. Med det lille twist af den ellers velkendte mustard-farve, hænger pendlen helt ideelt i den retro-inspirerede københavner-lejlighed med kuraterede billeder og illustrationer på væggene. Med trærammer i både mørkt og lyst træ omkring lampen, fremhæves den organiske nuance i farven helt perfekt.


Vælger du at hænge pendlen i sæt eller klaser, fungerer farven flot til både mørkere og lysere indretninger. Vælger du de lyse omgivelser, fremhæves de orange/gule toner i farven rigtig fint, og lampen får på den måde et mere lyst og sommerfrisk udtryk. Går du i stedet med mørke omgivelser, vil du opleve at det er de mørkere, mere jordlige farvetoner, som træder frem. Her vil lampen få et afdæmpet, roligt udtryk, som følges flot på vej af mørkegrønne og grå vægge eller af de populære trælistevægge.

Se Ball pendlen i mat okkergul farve her


Frandsen Ball væglampen i Special Edition farve

Væglampen i Frandsens Ball-serie er skabt i et funktionel, samrt design, som gør den oplagt til placering ved lænestolen, som sengelampe og ved sofaens hyggelige hjørne. I den flotte specialfarve tager lampen sig smukt ud i både mørke og lyse indretninger. Den sorte ledning står i fin kontrast til en lys væg og fremhæver lampens farve og design rigtig fint. Med en afbryder på lampen, kan lyset hurtigt tændes og slukkes - en stor fordel i soveværelset og på børneværelset.

Se Ball væglampen i mat okkergul her


  1. Ball Pendel - Special Edition - Mat Okkergul
    Normalpris 745,00 kr. Special pris 444,00 kr.
  2. Ball Magnet Væglampe - Special Edition - Mat Okkergul
    Normalpris 595,00 kr. Special pris 395,00 kr.
  3. Ball Ø18 Pendel - Antique Brass
    Normalpris 995,00 kr. Special pris 727,00 kr.
  4. Ball Ø18 Pendel - Brushed Satin
    Normalpris 995,00 kr. Special pris 727,00 kr.