Everdure grill fra Heston Blumenthal

Everdure Grill til sommerens middage

Stort, flot, lækkert – Everdure grillserien fra Heston Blumenthal kan det hele. Med små modeller perfekte til picnic-turen, og store modeller til hyggelige middage på terrassen, kan de effektive Everdure grills tilpasses ethvert behov med stil. Everdure Grill by Heston Blumenthal har både kul- og gasgrills.

Everdure By Heston: Kraftfulde og moderne grill i lækkert design

Hvis du nogensinde har stået med overvejelsen om kapacitet vs. design ved køb af grill, ved du at mange af markedets grills ofte kun kan én af tingene; enten er grillen klodset, men stor, eller mindre, men flot designet. Med Everdure Grill får du begge dele. Og det er desuden krydret med en høj brugervenlighed og kraftfuld teknologi. Herunder beskriver vi de fire forskellige modeller, og ellers kan du se alle Everdure Grill by Hestol Blumenthal her.

Everdure By Heston Gasgrill - Furnace og Force

Seriens største gasgrill, Furnace, fås i fire flotte farver med tre individuelle brændere. Grillen har fin afsætningsplads omkring grillen, der er indbygget termometer i låget, og grillens individuelle brændere gør det nemt at tilberede forskellige madvarer ved forskellige temperaturer. Rengøringen klares også nemt, da grillpladerne er glasemaljerede. Du kan se Everdure Gasgrillen Furnace her. Seriens mindre gasgrill, Force, har to individuelle brændere, der ligesom storebroren Furnace, gør det muligt at tilberede madvarer ved forskellige temperaturer. Designet er stort set det samme - blot lidt mindre end Furnace gasgrillen. Du kan se Everdure Gasgrillen Force her. Begge gasgrill er bygget i aluminium, som sikrer en imponerende temperatur, der tidligere var forbeholdt kulgrill.

Everdure Kulgrill - Cube, Hub og Fusion

Serien har tre modeller af kulgrills, hvoraf den ene, Cube, er en transportabel model, der kan bruges som bordgrill eller på picnic, og de to andre er stationære grills i to gode størrelser. Cube har en praktisk pladsudnyttelse, når det er bedst: madvarer kan transporteres i en bakke øverst i grillen, låget kan bruges som skærebræt, og kullene ligger nederst i grillen. Der kan tilkøbes en transporttaske, så Cube er nem at hive med på farten med klargjorte madvarer pakket og klart i grillens øverste rum, og kul klart nederst i grillen. Du kan se Everdure Cube kulgrillen her.

Seriens mellemste kulgrill hedder Fusion, og med det medfølgende rotisseri og den hurtigstartende Fast Flame Ignition teknologi kan du skabe lækkert kød, der er stegt til perfektion. Rotisseriet drives af en professionel, næsten lydløs motor, og kan tages af, hvis det ønskes. Se Everdure Fusion kulgrillen her.

Den største grill fra Everdure-serien, HUB, er enhver grillentusiasts drøm; her får du en hurtigstartende kulgrill med Fast Flame Ignition teknologi, et rotisseri med plads til et eller to stykker kød på i alt op til 40 kg, et flot og funktionelt design, og god opbevaringsplads under grillen. Så bliver grill-middagens madlavning vist ikke sjovere! Du kan se Everdure HUB kulgrillen her.

Manden bag grillen

Heston Blumenthal er en verdensanerkendt kok, hvis restaurant i England, The Fat Duck, har modtaget hele 3 Michelin-stjerner. Men ikke nok med det, Heston har desuden modtaget en hæderspris af Dronning Elizabeth II for at gøre britisk gastronomi ære.

Vil du gerne høre mere om Everdure-serien er du velkommen til at kontakte os.